Canlı Tv İzle

Sosyal

TopOfBlogs

Arşiv

Takipçilerimiz

Yazılarım Ücretsiz Mailinde.!

Connecticut de Final Four'da

Facebook'ta Paylaş

NCAA turnuvası’nda Batı Bölgesi’nin final mücadelesinde 1 numaralı seri başı Connecticut Huskies, University of Phoenix Stadium’da karşılaştığı Missouri Tigers’ı 82-75 mağlup ederek adını Final 4’a yazdırdı.

İlk yarıyı 44-38 önde kapatan Connecticut, rakibi karşısında 17 top kaybı yapmasına karşın ribaundlarda (45-26) rakibine ezici üstünlük kurdu. Missouri ise sadece 6 top kaybı yaparken rakibine oranla düşük şut isabetinde kaldı..

Connecticut Huskies’de kenardan gelen Kemba Walker 23 sayı- 5 ribaund- 5 asist ile takımının en etkili ismi olurken, A.J Price 18 sayı- 3 ribaund- 3 asist, Stanley Robinson 13 sayı- 6 ribaund, double double yapan Jeff Adrien ise 12 sayı- 10 ribaund- 4 asist ve 3 blok istatistikleri ile mücadele etti.

Connecticut’da yıldız oyuncu Hasheem Thabeet ise 5 sayı- 13 ribaund- 2 asist istatistikleri ile maçı tamamladı.

Batı bölgesinde 3 numaralı seri başı olan Missouri cephesinde Leo Lyons 13 sayı ve Matt Lawrence’ın 13 sayı- 3 ribaundluk performansı galibiyet için yeterli olmazken, DeMarre Carroll 12 sayı- 4 ribaund, J.T Tiller ve Zaire Taylor ise 8’er sayı ile maçı tamamladılar.

Facebook'ta Paylaş

Yorum Yapmak İstermisiniz?

 
Canlı Tv İzle - Canlı Tv İzle