Canlı Tv İzle

Sosyal

TopOfBlogs

Arşiv

Takipçilerimiz

Yazılarım Ücretsiz Mailinde.!

Eurocup ın 13 Dev Takımı

Facebook'ta Paylaş

Geçtiğimiz günlerde Avrupa Ligi genel kurulu Roma'da toplandı. Medyadan takip etmişsinizdir. Yazmaya şimdi fırsatım oluyor. Belki duymayanlar olumuştur buradan da paylaşalım. Genel kurulda 2009-2012 yıllarını kapsayan kararlar alındı. Bundan böyle Eurolegue'te ön eleme turu olacak. Genel kurulda belirlenen 13 takım 2012'ye kadar devler liginde yer alacak. 8 takımın 1 yıl süreli katılım hakkı olacak. 1 takım da Eurocup şampiyonu olarak devler liginde yer alacak. Son 2 takımda 8 takımın mücadele edeceği ön eleme turundan gelecek.

Eurocup'ı bir Türk takımının kazanması ya da Efes Pilsen ve Fenerbahçe Ülker'in TBL'de final oynayamaması halinde Euroleague'e katılabilecek Türk takımısayısı 5'e kadar çıkabilecek. Bu durumda ön elemeye katılacak 8 takımın içinde ligimizden Efes Pilsen ve Fenerbahçe Ülker dışında bir takımımızı da görebiliriz.

2012'ye kadar Avrupa Liginde yer alacak takımlar içinde Efes Pilsen ve Fenerbahçe Ülker de var. Geçmiş yıllardaki başarılarına göre belirlenen 13 seçkin takım şunlar olacak:

Efes Pilsen,
Fenerbahçe Ülker,
Real Madrid,
Barcelona,
Unicaja Malaga,
Tau Ceramica,
Montepaschi Siena,
Lottomatica Roma,
Maccabi Tel Aviv,
Zalgiris Kaunas,
Panathinaikos,
Olympiakos,
CSKA Moskova.

Facebook'ta Paylaş

Yorum Yapmak İstermisiniz?

 
Canlı Tv İzle - Canlı Tv İzle