Canlı Tv İzle

Sosyal

TopOfBlogs

Arşiv

Takipçilerimiz

Yazılarım Ücretsiz Mailinde.!

Ncaa de Final four Zamanı

Facebook'ta Paylaş

NCAA Turnuvası'nda Connecticut ve Villanova'nın ardından; Michigan State ve North Carolina da final four bileti aldı.


NCAA Turnuvası'nda final four bileti alan dört takım belli oldu. Connecticut ve Villanova'nın ardından; dün gece oynanan son iki çeyrek final maçının galipleri Michigan State ve North Carolina, turnuvada dörtlü finale kalmayı başaran takımlar oldular.

Gecenin ilk maçında tecrübeli antrenör Tom Izzo'nun yönetimindeki Michigan State, bir başka önemli koç Rick Pitino'nun Louisville'iyle karşı karşıya geldi. Maça iyi bir alan savunmasıyla başlayan Louisville'e karşı pivot Goran Suton'ın orta mesafeli atışlarıyla sayılar bulan Michigan State ilk yarıyı önde kapadı. İkinci yarıda özellikle üç sayı çizgisinin gerisinden rakibini çok iyi savunan Michigan State, rakibine son beş buçuk dakikada tek basket şansı tanıyınca, final four'a kaldı. Michigan State'de Goran Suton 19 sayı, 10 ribaund ve 4 asistle maçın yıldızı olurken, kenardan gelen Durrell Summers 12 sayıyla oynadı. Louisville'de ise Earl Clark'ın 19 sayısı takımın çeyrek finalden elenmesini engelleyemedi.

Çeyrek finalin son maçında North Carolina ile Oklahoma karşı karşıya geldi. NBA Draftı'nda bir numaradan seçilmesi beklenen Oklahoma'lı Blake Griffin ile NCAA'de geçtiğimiz sezon yılın oyuncusu Tyler Hansbrough'nun eşleşmesinde üstün olan taraf Griffin olsa da, North Carolina dörtlü finale çıkmasını başardı. Maçın başından sonuna kadar üstünlüğünü rakibine kabul ettiren North Carolina'da Ty Lawson 19 sayı, 5 ribaınd ve 5 asistle oynarken; Danny Green de 18 sayıyla takımın tarihinde 18. kez final four'a kalmasını sağladı. Oklahoma'da ise Blake Griffin 23 sayı, 16 ribaund ile oynadı.


NCAA Turnuvası dörtlü final maçları 4 Nisan gecesi NTV SPOR'da olacak. Final-four eşleşmeleriyse şu şekilde:

North Carolina – Villanova

Connecticut – Michigan State

Facebook'ta Paylaş

Yorum Yapmak İstermisiniz?

 
Canlı Tv İzle - Canlı Tv İzle