Canlı Tv İzle

Sosyal

TopOfBlogs

Arşiv

Takipçilerimiz

Yazılarım Ücretsiz Mailinde.!

EUROBASKET 2009 biletleri satışta

Facebook'ta Paylaş

Polonya'nın ev sahipliği yapacağı 2009 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nın başlamasına 5 aydan az bir süre kala, organizasyonun biletleri satışa sunuldu.

FIBA Avrupa ve Polonya Basketbol Federasyonu, Avrupa basketbolunun uluslararası düzeydeki en önemli organizasyonunun bilet satışına başlandığını açıkladı.

Eurobasket 2009'u yerinde izlemek isteyenler http://eurobasket.eventim.pl adresinden satın alabilecekler. Polonyalılar ise ülke genelinde bulunan 300 Bilet satış merkezinden şampiyona biletlerini elden teslim alabilecekler.

FIBA Avrupa Başkanı George Vassilakopoulos erken satıştan dolayı mutlu olduğunu dile getirirken, Genel Sekreter Nar Zanolin ise bilet fiyatlarının düşüklüğüne dikkat çekerek “Bu bilet fiyatlarıyla Eurobasket 2009'a oldukça yüksek katılım bekliyoruz. Amacımız Avrupa'nın dört bir yanından Eurobasket 2009'a seyirci çekmek” şeklinde konuştu. Basketbolseverlere sunulan bilet fiyatı aralığı 75 Euro ile 10 Euro arası.
Haberin devamı ↓reklam

Polonya Basketbol Federasyonu Başkanı Roman Ludwizcuk da seyircinin Eurobasket 2009'un en önemli parçası olacağını, onlarsız turnuvanın tadı olmayacağını vurguladı.

Facebook'ta Paylaş

Yorum Yapmak İstermisiniz?

 
Canlı Tv İzle - Canlı Tv İzle