Canlı Tv İzle

Sosyal

TopOfBlogs

Arşiv

Takipçilerimiz

Yazılarım Ücretsiz Mailinde.!

Gecenin kârlısı Spurs: 105-98

Facebook'ta Paylaş

Batı Konferansı'nda San Antonio, sahasında New Orleans'ı uzatmaya giden maçta 105-98 yenerek, play-off'a 3. sıradan girdi.




NBA'de normal sezon oynanan 14 maçla tamamlanırken, gecenin en kârlı takımı San Antonio Spurs'tü.

Maçlar öncesinde 5. sırada yer alan Spurs, New Orleans Hornets'i uzatma periyodu sonunda 105-98 mağlup etti ve güneybatı grubu lideri olarak Batı Konferansı'nda 3. sırayı elde etti.

San Antonio'nun üçüncülüğe yükselmesinin en önemli nedeni, gruptaki rakibi Houston Rockets'tı. Kendi kaderini belirleyeceği karşılaşmada deplasmanda Dallas Mavericks'e 95-84 yenilen Rockets, bu skorla bir gecede üçüncülükten beşinciliğe düştü.

Houston'ın yenilgisi, bir diğer rakibi Portland Trail Blazers'ın da işine yaradı. Batı Konferansı'nda ikincilik için kendine tehdit oluşturan Houston'ın, Dallas'a yenilmesiyle ikinciliği garantileyen Denver Nuggets, Portland deplasmanındaki karşılaşmaya formalite için çıkınca, ev sahibi bu avantajı çok iyi kullandı. Denver'ı 104-76 yenen Portland Trail Blazers, böylelikle dördüncü sırayı elde edip ilk turda saha avantajını da ele geçirdi.

Bu sonuçlar sonrasında sahasında Houston'ı yenen Dallas altıncı sıraya çıkarken, San Antonio'ya mağlup olan New Orleans da yedincilikte kaldı.

PHILADELPHIA’DAN GEÇİT YOK
Doğu Konferansı'nda ise son güne girerken sadece altıncı ve yedinci sıra için çekişme vardı.

Avantajı elinde bulunduran Chicago Bulls, sahasında Toronto Raptors'a 109-98 yenilince, tüm gözler Philadelphia'nın Cleveland ile oynayacağı maça çevrildi.

Sahasındaki 40. maçını kazanıp NBA rekorunu egale etmek isteyen Cleveland, LeBron James'in yokluğunda Philadelphia'ya uzatma sonunda 111-110 yenilince, Sixers altıncı sıraya çıktı ve Hidayet Türkoğlu'nun takımı Orlando Magic'in ilk turdaki rakibi oldu.

Facebook'ta Paylaş

Yorum Yapmak İstermisiniz?

 
Canlı Tv İzle - Canlı Tv İzle