Canlı Tv İzle

Sosyal

TopOfBlogs

Arşiv

Takipçilerimiz

Yazılarım Ücretsiz Mailinde.!

Hade Kızlar Alalım Şu Kupayı Galatasaray Bayan Basketbol

Facebook'ta Paylaş


Türkiye'ye basketboldaki ikinci Avrupa Kupası'nı kazandırmak isteyen Galatasaray bayan basketbol takımı, finalin ilk maçında italya'da Cras Basket Taranto ile karşılaşacak. Maç 21.30'dan itibaren NTV Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

Sarı-kırmızılılarda ilk hedef 9 Nisan'da İstanbul'da yapılacak rövanş için avantajlı bir skor elde etmek. Zira Galatasaray, yarı final ilk maçında Dinamo Kursk'a karşı 14 sayıyla mağlup olmasına rağmen finale çıkmayı başarmıştı.

Finalde Galatasaray'ın en güvendiği isim takımın en skoreri Seimone Augustus. Pekin 2008'de altın madalya kazanan Amerika Milli Takımı'nda yer alan Augustus, FIBA Europe Cup'ta maç başına 19.8 sayı ortalamasıyla mücadele ediyor. Bu sezon San Antonio formasıyla WNBA'de final oynayan Amerikalı forvet Sophia Young ise ribaundlarda takımın en önemli ismi. Takımın saha içi lideri ise milli takımda da forma giyen oyun kurucu Işıl Alben.

Galatasaray'ın finaldeki rakibi Cras Basket Taranto, yarı finalde kupanın favori takımlarından Dinamo Moskova'yı eledi. Baskılı savunması ve hızlı hücumlardaki başarısıyla tanınan Taranto'nun en etkili ismi Amerikalı guard Megan Mahoney. Pekin'de gümüş madalya kazanan Avustralyalı pivot Suzy Batkovic de pota altında Taranto'nun en büyük silahı. Taranto, 25 maçta 20 galibiyetle İtalya Ligi'nde ikinci sırada yer alıyor.

Maç NtvSpordan Canlı Yayınlanacak

21.30

Facebook'ta Paylaş

Yorum Yapmak İstermisiniz?

 
Canlı Tv İzle - Canlı Tv İzle