Canlı Tv İzle

Sosyal

TopOfBlogs

Arşiv

Takipçilerimiz

Yazılarım Ücretsiz Mailinde.!

İşte Yeni sayı kralı

Facebook'ta Paylaş

Dwyane Wade kariyerinde ilk kez sayı krallığına ulaştı.

NBA’de normal sezon sona ererken, istatistik liderleri de belli oldu. Miami Heat’in süper yıldızı Dwyane Wade 30.2 sayı ortalaması tutturarak kariyerinde ilk kez sayı krallığına ulaştı. Geçtiğimiz yılın sayı kralı LeBron James 28.4 sayıyla ikinci, bir önceki yıl bu unvana ulaşan Kobe Bryant ise maç başına ürettiği 26.8 sayıyla üçüncü sırada yer aldı.

Diğer istatistiklerde ise iki oyuncunun hakimiyeti dikkat çekiyor. Maç başına aldığı 13.8 ribaundla tıpkı geçen sezonki gibi ribaund krallığına ulaşan Dwight Howard, blok krallığında ise 2.9 ortalamayla zirveye oturdu. Ribaund krallığında maç başına 11.8 ribaund alan Indiana’lı Troy Murphy ikinci, 11.7 ortalama tutturan New York’lu David Lee de üçüncü sırada yer aldı. Howard’ın blok krallığındaki takipçileriyse Denver’dan 2.5 ortalamalı Chris Andersen ve 2.2 ortalama tutturan Golden State’li Ronny Turiaf oldular.

New Orleans Hornets’in oyun kurucusu Chris Paul ise ligi tıpkı geçtiğimiz sezon olduğu gibi asist ve top çalma kralı unvanlarıyla tamamladı. Paul sezon boyunca maç başına 11 asist ve 2.8 top çalma üretti. Utah’lı Deron Williams 10.7 ortalamayla asist krallığında Paul’ü takip ederken, Phoenix’ten Steve Nash ise 9.7 ortalamayla üçüncü sırada bulunuyor. Top çalmada Dwyane Wade 2.2 ortalamayla ikinci sırada yer alırken, maç başına 2 top çalan Dallas’lı Jason Kidd üçüncü sırada yer aldı.

Facebook'ta Paylaş

Yorum Yapmak İstermisiniz?

 
Canlı Tv İzle - Canlı Tv İzle