Canlı Tv İzle

Sosyal

TopOfBlogs

Arşiv

Takipçilerimiz

Yazılarım Ücretsiz Mailinde.!

Karşıyaka destek istiyor!

Facebook'ta Paylaş


Karşıyaka destek istiyor!

Kalyoncu, yaptığı açıklamada, Cumartesi günü karşılaşacakları Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin özellikle deplasmanda iyi oynayan bir takım olduğunu söyledi.

Son haftalarda iyi oynamalarına rağmen, maçları son saniyelerde kaybettiklerini kaydeden Kalyoncu, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Play-off'a yükselme mücadelesinde evimizde oynayacağımız bu müsabaka çok önemli. Biz, her deplasman karşılaşmasında, bunun dezavantajlarını yaşıyoruz. Ancak bizim deplasman maçlarında karşılaştığımız dezavantajları İzmir'de rakiplerimize yaşatamıyoruz. Deplasmanlarda bizim üzerimize kurulan havayı, atmosferi, İzmir'de de oluşturmamız lazım. Umarım seyircimiz bu maça gelir. Onlarla birlikte güzel bir galibiyet elde ederiz.''

Bu hafta Mersin Büyükşehir Belediyesi ile İzmir'de karşılaşacak Pınar Karşıyaka daha sonra deplasmanda Oyak Renault ile mücadele edecek. Yeşil-kırmızılılar daha sonra Beşiktaş Cola Turka ile İzmir'de oynayacak ve ligin son karşılaşmasında İstanbul'da Fenerbahçe Ülker ile karşı karşıya gelecek.

Facebook'ta Paylaş

Yorum Yapmak İstermisiniz?

 
Canlı Tv İzle - Canlı Tv İzle