Canlı Tv İzle

Sosyal

TopOfBlogs

Arşiv

Takipçilerimiz

Yazılarım Ücretsiz Mailinde.!

NCAA’de 2009 sezon Şampiyon'u North Carolina

Facebook'ta Paylaş


NCAA final maçında North Carolina, Michigan State’i 89-72 mağlup ederek şampiyonluğa ulaşmayı başardı.

NCAA turnuvası'nda şampiyon belli oldu. Baştan sona üstün götürdüğü final maçında Michigan State'i 89-72 mağlup eden North Carolina Üniversitesi, mutlu sona ulaştı.

72 bin 922 seyircinin salonu doldurarak bir NCAA rekoru kırıldığı gecede, North Carolina, saha avantajını elinde bulunduran Michigan State'i, 89-72 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. North Carolina okul tarihinde beşinci kez kupayı kaldırırken, antrenör Roy Williams da kariyerindeki ikinci şampiyonluğunu kazandı.

Maçın başında yakaladığı farkı son ana kadar korumayı başaran North Carolina'da, galibiyetin mimarı oyun kurucu Ty Lawson oldu. 21 sayı - 4 ribaund ve 6 asistinin yanında yaptığı 8 top çalmayla NCAA finali rekorunu kıran Lawson, gecenin yıldızıydı.

Geçtiğimiz sezon fınal four'un ilk maçında Kansas'a elenen North Carolina'da profesyonel olma kararını bir yıl daha erteleyen isimlerden Wayne Ellington 19, Tyler Hansbrough da 18 sayı-7 ribaund ile mücadele etti.

Detroit'teki finalde 21 top kaybı yapan Michigan State'te ise Goran Suton'ın 17 sayı-11 ribaundluk performansı şampiyonluk için yeterli olmadı. İki seri başını eleyip finale çıkma başarısını gösteren Michigan State'te oyun kurucu kalın Lucas da, 14 sayı-7 asistlik performans sergiledi.

Facebook'ta Paylaş

Yorum Yapmak İstermisiniz?

 
Canlı Tv İzle - Canlı Tv İzle