Canlı Tv İzle

Sosyal

TopOfBlogs

Arşiv

Takipçilerimiz

Yazılarım Ücretsiz Mailinde.!

Timberwolves, Dennis Lindsey’yin peşinde

Facebook'ta Paylaş

Minnesota Timberwolves, boşta olan genel menajer koltuğunu Dennis Lindsey’ye emanet etmek istiyor.

San Antonio Spurs genel menajeri RC Buford, Batı Konferansı takımlarından Minnesota Timberwolves’un yardımcı genel menajer Dennis Lindsey’le görüşmek için kendisinden izin aldığını söyledi.

Lindsey has been with the Spurs since the summer of 2007, when he replaced Sam Presti as Buford’s top assistant after the then-Seattle SuperSonics hired Presti as general manager.

Oklahoma City Thunder’ın genel menajerliğine getirilen Sam Presti’nin 2007 yazında ayrılmasından sonra San Antonio Spurs’te yardımcı genel menajerlik görevini üstlenen Lindsey, Spurs organizasyonundan yetişen bir diğer isim olarak göze çarpıyor.

Oklahoma City Thunder’ın genel menajeri Sam Presti’den önce RC Buford’un yardımcılığını yapan Danny Ferry de şu anda Cleveland Cavaliers’ın genel menajerliğini yapıyor.

Minnesota Timberwolves’un sahibi Glen Taylor Aralık ayında antrenör Randy Wittman’ı kovup genel menajer Kevin McHale’i takımın başına getirmişti. O günden bu yana genel menajerlik işlerini Jim Stack üstleniyor.

Dennis Lindsey geçtiğimiz sezon da Atlanta Hawks ile görüşmüş, ancak Hawks yönetimi Rick Sund ile anlaşma kararı almıştı.

Facebook'ta Paylaş

Yorum Yapmak İstermisiniz?

 
Canlı Tv İzle - Canlı Tv İzle