Canlı Tv İzle

Sosyal

TopOfBlogs

Arşiv

Takipçilerimiz

Yazılarım Ücretsiz Mailinde.!

Trabzonspor Final Grubu'nda

Facebook'ta Paylaş

Türkiye Basketbol İkinci Ligi (TB2L) play-off çeyrek final 3. ve son maçında Trabzonspor, sahasında Beykoz'u 71-70 yenerek seride durumu 2-1 yaptı ve final grubuna yükselen son takım oldu.

Trabzonspor'un yanısıra Bornova Belediyesi, TOFAŞ ve İTÜ takımlarının katılacağı final grubu maçları sonunda ilk 2 sırada yer alan takımlar, Beko Basketbol Ligi'ne yükselecekler.

YAKAN'IN AÇIKLAMALARI
Trabzonspor Antrenörü Alaattin Yakan, 1-1 olan seride son maçın kolay ve stressiz geçmesinin beklenemeyeceğini belirterek, ''Zaten de öyle oldu. Bence iki takımı da kutlamamız lazım. Bana göre iki takım da üst tarafa çıkmayı haketmiştir'' dedi.

Trabzonspor'un değerli bir takım olduğunu ifade eden Yakan, ''Sonuçta kazandığımız için tabii ki çok mutluyum. Sezon başında buraya gelirken Trabzon, futbol şehri olarak anılıyordu. Biz de öyle kabul ediyoruz, zaten biz de sezon başında futbolun yanında basketbolu koyabilirsek ne mutlu bize diyorduk. Bugün tribünleri görünce de emin olun bir basketbol adamı olarak çok mutlu oldum'' diye konuştu.
Haberin devamı ↓reklam

Trabzon'da geldikleri günden bugüne basketbolda iyi bir yol katettiklerini ifade eden Yakan, ''Şimdi final grubu maçlarına hazırlanacağız. Takım kaptanımız Umut, bugün önemli bir sakatlık geçirdi. Durumuna bakacağız. Ama biz sezon içinde de çok sakatlıklar yaşadık. Her maçta sakatlıkları nedeniyle 4-5 eksikle oynamamıza rağmen grubu birinci bitirmiştik. Final grubunda her takımın şansı eşit. Kimsenin kimseden üstün tarafı yok. Daha sağlıklı ve sağlam oynayan 2 takım kazanacak. Biz, Beko Basketbol Ligi'ne çıkmayı çok istiyoruz'' dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorum Yapmak İstermisiniz?

 
Canlı Tv İzle - Canlı Tv İzle