Canlı Tv İzle

Sosyal

TopOfBlogs

Arşiv

Takipçilerimiz

Yazılarım Ücretsiz Mailinde.!

Wisniewski Maccabi'de

Facebook'ta Paylaş

Rusya Basketbol Ligi ekiplerinden Spartak St. Petersburg forması giyen Andrew Wisniewski İsrail şampiyonu Maccabi Electra ile anlaştı.

İsrail'in önde gelen spor sitelerinden www.sport5.co.il ‘de çıkan habere göre Wisniewski Maccabi Electra ile önümüzdeki 2 sezonu kapsayan bir sözleşme imzaladı.

Maccabi Electra'dan tarafından 1.91 boyundaki oyunkurucunun ne kadar ücret alacağı yönünde herhangi bir açıklama yapılmamış olsa da, kulübe yakın kaynaklar Wisniewski'nin 2 sezon karşılığında 1.7 milyon dolar alacağını iddia ediyor.

Son 2 sezondur kariyerini Rusya Basketbol Ligi ekiplerinden Ural Great ve Spartak St. Petersburg'da geçiren Wisniewski'nin takımı ile olan kontratı sezon sonunda bitiyor. Wisniewski'yi 2 milyon dolar karşılığında 2 yıllık kontrat öneren Spartak yine de oyuncuyu ikna edemedi. Wisniewski amacının Euroleague'de forma giymek istediğini söyleyerek İsrail yolunu tuttu.

Rusya Süper Ligi'nde Spartak adına 20 karşılaşmada forma giyen Wisniewski bu dönemde başarılı performansıyla dikkat çekmişti. Wisniewski'nin bu maçlar sonundaki istatistikleri 15.6 sayı, 3.7 ribaund ve 4.8 asist.

Maccabi Electra'nın ayrıca Lietuvos Rytas'ın Eurocup şampiyonluğunda en büyük pay sahiplerinden Chuck Eidson'la da ilgilendiği iddia ediliyor.

Facebook'ta Paylaş

Yorum Yapmak İstermisiniz?

 
Canlı Tv İzle - Canlı Tv İzle