Canlı Tv İzle

Sosyal

TopOfBlogs

Arşiv

Takipçilerimiz

Yazılarım Ücretsiz Mailinde.!

Golden State-Utah Jazz: 94-103 Maç ÖZeti 12.05 Gecesi Nba

Facebook'ta Paylaş

Memo son deplasmanda esti.. NBA'de Mehmet Okur'un takımı Utah Jazz, deplasmanda Golden State Warriros'la karşılaşırken, milli basketbolcumuz normal sezonun son deplasman sınavında en skorer isim oldu..

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi (NBA) ekiplerinden, milli basketbolcu Mehmet Okur'un takımı Utah Jazz, deplasmanda Golden State Warriros'la karşılaştı.

Milli basketbolculardan Mehmet Okur'un formasını giydiği Utah Jazz, normal sezonun son deplasman maçında Golden State'i 103-94 yenerken milli yıldız Mehmet Okur, sakatlıktan döndüğü maçta takımının en skorer ismi oldu.

Utah Jazz, ORACLE Arena'da konuk olduğu ve 19 bin 230 biletli seyircinin izlediği karşılaşmada Golden State Warriors'u 103-94 yendi ancak Jazz'ın normal sezonun tamamlanmasına 1 maç kala Batı Konferansı'ndaki konumu belirsizliğini korudu. Utah Jazz sezonu 2. sıra ile 5. sıra arasında bitirecek.

Carlos Boozer'ın göğüs kafesine aldığı bir darbe sonucu oyun dışı kaldığı maçta Mehmet Okur 30:04 dakika süre aldı ve maçı 23 sayı, 7 ribaunt, 1 top kaybıyla tamamladı. Milli basketbolcu 9/15 genel şut ortalaması ile tamamladığı karşılaşmada 1/3 üç sayı ve 4/4 serbest atış ortalaması tutturdu.

Boozer'ın sakatlanmasıyla 33:39 dakika süre alan Paul Millsap 10 sayı, 24 ribaunt, 3 asistle maçı tamamlarken, Deron Williams ise 10 sayı, 5 ribaunt, 7 asist, 2 top çalma ile oynadı. Jazz'de 6 oyuncu karşılaşmayı çift haneli sayılarda noktaladı.

Utah'ta maça ilk beş başlayan C.J Miles 16 sayı, 7 ribaunt ve Wesley Matthews 16 sayı, 5 ribauntla oynarken oyuna kenardan dahil olan Ronnie Price 14 sayı, 6 ribaunt, 9 asistle çift hanelere ulaşan diğer isimler oldular.

Geceyi kendi sahasında aldığı mağlubiyetle kapatan Golden State Warriros'ta ise oyuna kenardan dahil olan Devean George 21 sayı, 5 ribaunt, 3 top çalma ile takımının en skorer ismi oldu. Golden State adına maça ilk beş başlayan oyunculardan Reggie Williams 14 sayı, 9 ribaunt, Anthony Tolliver 15 sayı, 9 ribaunt, Monta Ellis 14 sayı, 5 ribaunt, 6 asist ve Stephen Curry 17 sayı, 5 ribaunt, 6 asist ile çift hanelere ulaştılar.

Bu galibiyet ile Jazz bu sezon deplasman maçlarında 21-20 oldu. Utah Jazz sezonun son maçında sahasında Phoenix Suns'ı konuk edecek. Utah Jazz'ın Batı Konferansı play-off sıralamasındaki yeri bu maçtan alacağı sonuca bağlı.


Facebook'ta Paylaş

Yorum Yapmak İstermisiniz?

 
Canlı Tv İzle - Canlı Tv İzle