Canlı Tv İzle

Sosyal

TopOfBlogs

Arşiv

Takipçilerimiz

Yazılarım Ücretsiz Mailinde.!

NCAA’de şampiyon belli oluyor

Facebook'ta Paylaş


Amerikan Kolej Basketbol Ligi NCAA’de şampiyon bu hafta sonu belli olacak. NTV SPOR’dan canlı olarak ekrana gelecek final-four'da, Duke, West Virginia, Michigan State ve Butler üniversiteleri karşı karşıya gelecek.


NCAA’de mart çılgınlığı son yılların en büyük sürprizlerine sahne oldu. Şampiyonluk için favori olarak gösterilen takımlar tek tek elendi ve 64 takım ile başlayan turnuvada dörtlü final bileti alanlar belli oldu.
NCAAN şampiyonu, İndianapolis'teki Lucas Oil stadında yapılacak karşılaşmalarla belli olacak. Turnuvada final four bileti almayı başaran tek seri başı takım Duke oldu. 11. kez final four heyecanı yaşayacak Duke koçu Mike Krzyzewski, turnuva sürecindeki sürprizleri değerlendirdi.
Amerikan milli takımını da yöneten Krzyzewski, “Turnuvada sürpriz olarak görünen sonuçlar alınmış olabilir. Ancak tüm kolej koçları, her takımın birbirini yenebileceğini biliyordu" diye konuştu. Mavi - şeytanların final four'daki rakibi savunma özellikleriyle öne çıkan West Virginia olacak. 10 maçlık bir galibiyet serisi yakalayan West Virginia'nın, Duke karşısındaki en büyük dezavantajı 1959 yılından bu yana ilk kez final four oynayacak olması. West Virginia kadrosunda bir de Türk basketbolcu bulunuyor. Efes Pilsen alt yapısından yetişen Deniz Kılıçlı, tarihte ilk kez final four oynayan Türk unvanını alacak.
Yarı finalin diğer ayağında ise NCAA'de 2000'li yılların en başarılı takımı Michigan State, büyük bir sürprizin altına imza atarak dörtlü finale yükselen Butler üniversitesi ile karşılaşacak. Takımlar aslında birbirine hiç de yabancı değil. Zira iki üniversitenin kampüsleri birbirine sadece 6 kilometre uzaklıkta.
Final  Four öncesi 2 seribaşı takımı eleyen Butler, Sindirella hikayesini Michigan State karşısında sürdürmek amacında. 1999'dan bu yana altıncı kez final four'a kalan Michigan State'in deneyimli koçu Tom İzzo ise takım olmanın önemine dikkat çekti ve dörtlü finalde mücadele edecek tüm ekiplerin, bu özellikleri ile başarıya ulaştığını vurguladı.
Hemen hatırlatalım, cumartesiyi pazara bağlayan sabah, saat 01:05'te, Butler - Michigan State, 03:45'te ise West Virginia - Duke maçlarını NTV SPOR’dan canlı olarak izleyebilirsiniz.

Facebook'ta Paylaş

Yorum Yapmak İstermisiniz?

 
Canlı Tv İzle - Canlı Tv İzle