Canlı Tv İzle

Sosyal

TopOfBlogs

Arşiv

Takipçilerimiz

Yazılarım Ücretsiz Mailinde.!

Portland yaptı yapıcagını

Facebook'ta Paylaş

Portland Trail Blazers, Andre Miller’ın yıldızlaştığı maçta Phoenix Suns’ı mağlup ederek seride 1-0 öne geçti ve saha avantajını ele geçirdi.

 

Andre Miller’ın 15’i son çeyrekte olmak üzere toplam 31 sayı ürettiği karşılaşmayı Portland, 105-100 kazanarak seride 1-0 öne geçti. Takımın en skorer ismi Brandon Roy’dan yoksun mücadele eden Portland, bu galibiyetle seride ev sahibi avantajını da ele geçirmiş oldu.
Karşılaşmanın ilk 3 çeyreği büyük bir çekişmeye sahne olurken, son 12 saniyeye konuk Portland103-100 önde girdi. Jerryd Bayless’in 2 serbest atışı da sayıya çevirememesiyle birlikte maça denge getirme şansı yakalayan Phoenix, bu şansı Steve Nash ile kullanamadı. Son üç saniyede bir kez daha serbest atış çizgisine gelen Blazers, Andre Miller ile 2 sayı daha bularak karşılaşmayı 105-100 kazandı. 
Portland’ta tecrübeli oyun kurucu Andre Miller 31 sayı – 8 asist – 5 ribaund – 3 top çalmayla maça damgasını vururken, LaMarcus Aldridge 22 sayı – 3 asist – 3 ribaundla, kenardan gelen Jerryd Bayless 18 sayı – 4 ribaundla, Marcus Camby de 17 ribaund – 4 sayı – 3 blokla mücadele etti.
Phoenix’te Steve Nash 25 sayı – 9 asistle, Amare Stoudemire 18 sayı – 8 ribaund – 2 asistle, Jason Richardson da 14 sayı – 10 ribaundla double-double yaptı.

 

Facebook'ta Paylaş

Yorum Yapmak İstermisiniz?

 
Canlı Tv İzle - Canlı Tv İzle