Canlı Tv İzle

Sosyal

TopOfBlogs

Arşiv

Takipçilerimiz

Yazılarım Ücretsiz Mailinde.!

Son sözü Gasol söyledi

Facebook'ta Paylaş

Son sözü Gasol söylediNBA play off'ları ilk turunda Oklahoma City Thunder-Los Angeles Lakers eşleşmesinin 6'ıncı maçında, son saniyede Lakers'ın süper yıldızı Kobe Bryant'ın kaçırdığı şutta 0.5 saniye kala ribaundu tipleyen Pau Gasol, Lakers'ı 95-94'lük zafere taşıyarak tur atlattı. Lakers bu sonuçla ilk turdaki Thunder engelini aşarak ikinci turda Utaj Jazz'ın rakibi oldu.

Gasol'ın çok zor bir pozisyonda basketi bulduğu son yarım saniyede İspanyol yıldız kollarını havaya kaldırarak kutlama yaparken, Thunder'dan Russell Westbrook'un umutsuz bir şekilde denediği 3 sayılık basket gerçekleşmedi ve son şampiyon yoluna devam eden taraf oldu.
Thunder'da Kevin Durant, 23'te 5 gibi çok kötü bir yüzdeyle oynarken, 15'te 14 serbest basket yüzdesiyla oynadı ve iki de üç sayılık basket attığı geceyi toplamda 26 sayıyla tamamladı. Westbrook ise 21 sayı 9 asistle elinden geleni yaptı.
Lakers'da Bryant 32 sayıyla maçın en skoreri olurken 6 ribaund aldı 3 de asist yaptı. Son saniye basketiyle Lakers'ın seriyi 4-2 kazanmasını sağlayan Gasol, toplamda 9 sayı bulurken 18 ribaund aldı.

http://media1.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/lakersthunderpau.widec.jpg

Facebook'ta Paylaş

Yorum Yapmak İstermisiniz?

 
Canlı Tv İzle - Canlı Tv İzle