Canlı Tv İzle

Sosyal

TopOfBlogs

Arşiv

Takipçilerimiz

Yazılarım Ücretsiz Mailinde.!

2010-2011 sezonu NBA BOSTON CELTICS

Facebook'ta Paylaş

BOSTON CELTICSNBA tarihinde en fazla şampiyon olma unvanına sahip olan Boston Celtics, yeni sezona oldukça iddialı giriyor. Sezon öncesinde yaptığı önemli transferlerle adından sıkça söz ettiren Celtics, Shaquille O'Neal ve Jermaine O'Neal'ı kadrosuna katarak uzun oyuncu rotasyonunda ligin önde gelen takımları arasına girdi. Ligin tecrübeli forvetlerinden Delonte West'i de renklerine bağlayan Celtics, bu sezon Türk basketbolseverlerin yakından takip ettiği bir takım olacak.
Milli basketbolcu Semih Erden'in formasını giyeceği Boston Celtics, 2010-2011 sezonunda ligin şampiyon adayları arasında yer alıyor.
Ligde geçen sezon Kevin Garnett-Paul Pierce-Ray Allen üçlüsüyle ligdeki birçok takıma zor anlar yaşatan Boston Celtics, normal sezonda gösterdiği başarılı performansı play-off'larda da sürdürdü. Play off'un, ilk turunda Miami Heat engelini 4-1 ile geçen Celtics, konferans yarı finalinde de Cleveland Cavaliers'ı 4-2 yenerek adını konferans finaline yazdırdı. Bu turda karşılaştığı Orlando Magic'e karşı özellikle Paul Pierce ve Ray Allen ile etkili olan Celtics, rakibine 4-2'lik skorla üstünlük sağlayarak NBA finaline çıktı.
NBA finalinde ezeli rakibi Los Angeles Lakers ile eşleşen Boston Celtics, rakibiyle basketbolseverlerin hafızalarından uzun yıllar silinmeyecek bir seriye imza attı. Dört galibiyete ulaşacak takımın şampiyon olacağı seride son düğümü yedinci maç çözdü. Kazanan takımın şampiyon olacağı karşılaşmada iki takım kozlarını Los Angeles Lakers'in ünlü salonu Staples Center'da paylaştı. Son dakikalara kadar büyük bir çekişmeyle geçen mücadeleyi 83-79'luk skorla kaybeden Boston Celtics, şampiyonluk kupasını rakibine kaptırmıştı.

Facebook'ta Paylaş

Yorum Yapmak İstermisiniz?

 
Canlı Tv İzle - Canlı Tv İzle