Canlı Tv İzle

Sosyal

TopOfBlogs

Arşiv

Takipçilerimiz

Yazılarım Ücretsiz Mailinde.!

5 oyunculu takasta son viraj Hornets

Facebook'ta Paylaş

Hornets, Jarrett Jack-David Andersen-Marcus Banks üçlüsünü renklerine bağlamak üzere anlaşma sağlarken Raptors da Peja Stojakovic ve Jerryd Bayless'i kadrosuna katıyor.
5 oyunculu takasta son viraj
NBA.com, Associated Press'e konuşan bir kaynağa dayanarak verdiği haberde, son günlerin NBA'deki en popüler konularından biri olan 5 oyuncunun yer değiştireceği transferin tamamlanma aşamasında olduğunu duyurdu.
New Orleans Hornets ve Toronto Raptors'ın 5 oyuncuyu kapsayan transferde anlaşmaya vardığı ifade edilirken oyun kurucu Jarrett Jack karşılığında Peja Stojakovic Toronto forması giyecek.
Henüz transfer resmiyete kavuşmadığı ancak anlaşmaya varıldığı için adını gizlemeyi tercih eden kaynak, Associated Press'e yaptığı açıklamada, New Orleans, ayrıca pivot David Andersen ve oyun kurucu Marcus Banks'ı kadrosuna katacak ve New Orleans'ın Portland'dan henüz 1 ay önce aldığı Jarryd Bayless da Toronto'ya geçecek.
Stojakovic sezon başında yaptığı açıklamada, 15.3 milyon dolarlık kontratı tamamlanmak üzere olduğu için trade edileceğini düşündüğünü ifade etmişti.
Jack'in kontratı ise 2012-13'e kadar devam ediyor ve gelecek iki sezonda yıllık 5 milyon dolar ve üzeri bir kazanç elde etmesini sağlıyor.

Facebook'ta Paylaş

Yorum Yapmak İstermisiniz?

 
Canlı Tv İzle - Canlı Tv İzle