Canlı Tv İzle

Sosyal

TopOfBlogs

Arşiv

Takipçilerimiz

Yazılarım Ücretsiz Mailinde.!

Derbi Fenerbahçe nin

Facebook'ta Paylaş

BBL'de baştan sona büyük çekişmeye sahne olan maçta, Fenerbahçe Ülker ezeli rakibi Beşiktaş Cola Turka'yı 74-67 yenerek yenilgisiz liderliğini sürdürdü.
Akatlar'da Kanarya uçtu
Beko Basketbol Ligi'nin 6. haftası büyük bir maça sahne oldu. Ezeli rakipler Beşiktaş Cola Turka ile Fenerbahçe Ülker'in karşı karşıya geldiği mücadeleden 74-67 galip ayrılan Fenerbahçe ülker, 6'da 6 yaparak zirvedeki yerini korudu.
Akatlar Cola Turka Arena'daki maça taraftarının da desteğiyle etkili başlayan Beşiktaş, Likholitov'un pota altı sayılarıyla bir anda 6-0 öne geçti. Rakibine Ömer ve Ukiç'le cevap veren Fenerbahçe ise periyodun bitimine 3 dakika kala 17-17'lik eşitliği yakaladı. Siyah-beyazlıların savunmadaki boşluklarını iyi değerlendiren konuk ekip, Tomas'ın üçlükleriyle öne geçti ve çeyreği de 27-21 önde kapadı.

Beşiktaş Cola Turka karşısında ribaundlarda büyük üstünlük kuran Fenerbahçe Ülker, 2. çeyreğin başında farkı 10 sayıya çıkardı. Ancak savunmasını sertleştiren ev sahibi, Likholitov'un skorer oyununa Bekir ve Cevher'in eklenmesiyle 15. dakika geçilirken farkı 2 sayıya indirdi. Ancak devre 40-35 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle sonlandı.
İkinci yarının başında her iki takım da hücumlardan boş dönerken, 3 buçuk dakikada sadece 6 sayı atıldı. Düşük tempo Beşiktaş'ın lehine gelişince, çeyreğin bitimine 5 dakika kala skora eşitlik geldi. Cevher ve Bekir'in üst üste sayılarıyla bitime 3 dakika kala 49-46 öne geçen ev sahibi, Iverson'ın ilk sayılarını kaydettiği basketin ardından farkı 7 sayıya kadar çıkarmasına karşın, son çeyreğe 53-53'lük eşitlikle girildi.
Son çeyrek Ogilvy'nin serbest atış sayılarıyla başlarken, karşılıklı üçlüklerden galip ayrılan Fenerbahçe, 3 dakika geçilirken, 4 sayılık üstünlük sağladı: 58-62.
Son bölümde boyalı alanı iyi kapatan ve rakibini dış atışlara zorlayan Fenerbahçe Ülker, farkın kapanmasına izin vermedi ve salondan 74-67'lik skorla galip ayrılan taraf oldu.
Fenerbahçe bu skorla ligde 6. maçından da galip ayrılarak, liderliğini korurken, Ömer Onan 20, Oğuz Savaş 12, Tomas 12 ve Ukic 10 sayı ile oynadı.
Beşiktaş ise ligdeki 3. yenilgisini alırken, süper yıldız Allen Iverson, ligdeki ilk maçında 19 dakika süre aldı ve sadece bir basket kaydedebildi. 4 ribaund alan NBA efsanesi 2 top kaybı yaptı.
Karşılaşmanın en skorer oyuncusu ise 22 sayıyla Beşiktaş Cola Turka'dan Fidor Likholitov oldu.
BEŞİKTAŞ COLA TURKA: 67 - FENERBAHÇE ÜLKER: 74
Salon:
BJK Cola Turka
Hakemler: Murat Biricik, Mehmet Serdar Ünal, Kaan Büyükçil
Beşiktaş Cola Turka: Iverson 2, Chatman 5, Serhat 6, Cevher 19, Likholitov 22, Cüneyt, Bekir 7, İgnerski, Ogilvy 6, İsmail, Mustafa
Fenerbahçe Ülker: Ukic 10, Ömer 20, Preldzic 4, Kaya, Lavrinovic 6, Tomas 12, Oğuz 12, Mirsad 8, Greer, Kinsey 2
1. Periyot: 21-27
Devre: 35-40
3. Periyot: 53-53
5 Faulle Çıkan: 39.32 Bekir (Beşiktaş Cola Turka)

Facebook'ta Paylaş

Yorum Yapmak İstermisiniz?

 
Canlı Tv İzle - Canlı Tv İzle