Canlı Tv İzle

Sosyal

TopOfBlogs

Arşiv

Takipçilerimiz

Yazılarım Ücretsiz Mailinde.!

Efesten Resmi Açıklama Geldi

Facebook'ta Paylaş

Efes Pilsen Kulübü, Cibona Zagreb ya da başka herhangi bir kulüple birleşme çabalarında olmadıklarını açıkladı.
Efes'ten Cibona açıklaması
Efes Pilsen Kulübü, Cibona Zagreb veya başka bir basketbol kulübü ile birleşme yönünde çalışmalarının olmadığını açıkladı.
Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, son günlerde Efes Pilsen Basketbol Takımı'nın geleceğiyle ilgili çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, "Söz konusu haberlerde yer alan, Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu (TAPDK) tarafından hazırlanan yönetmelik taslağı henüz yürürlüğe girmemiştir. İçinde bulunduğumuz bekleme sürecinde Efes Pilsen Kulübü'ne bir yıllık ek süre tanındığı, kulübün sene sonunda ligden çekileceği ve faaliyetlerine yurt dışında devam edeceğine yönelik bilgiler doğru değildir. Uzun yıllardır Türk basketboluna hizmet veren Efes Pilsen Spor Kulübü'nün Cibona Zagreb veya başka bir basketbol kulübü ile birleşme yönünde herhangi bir girişimi bulunmamaktadır" denildi.
Açıklamada, Efes ile İlk Adım Basketbol Okulları'nın askıya alınmasının da söz konusu olmadığı belirtilerek, "Son derece başarılı bir sosyal sorumluluk örneği olan, 31 ilde, 34 merkezde 15 binin üzerinde çocuğu basketbolla buluşturan Efes İle İlk Adım Basketbol Okulları'nın askıya alınması da söz konusu değildir. Bu okullar, birçok ilimizde binlerce gencimizi ücretsiz olarak basketbol ile buluşturmaya devam edecektir. Ülke sporunun gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla 1976 yılında kurulan Efes Pilsen Kulübü, kurulduğu günden beri sayısız başarıya imza atmıştır. Son derece önemli olan bu bekleme sürecinde kulübümüzden yapılmayan açıklamaların dikkate alınmamasını önemle rica ederiz" sözlerine yer verildi.

Facebook'ta Paylaş

Yorum Yapmak İstermisiniz?

 
Canlı Tv İzle - Canlı Tv İzle