Canlı Tv İzle

Sosyal

TopOfBlogs

Arşiv

Takipçilerimiz

Yazılarım Ücretsiz Mailinde.!

İlk Turu Geçen Boston

Facebook'ta Paylaş

New York direndi ama seriyi uzatamadı. Boston Celtics, New York Knicks'i 101-89 yenerek 4-0'lık seriyle Doğu Konferansı'nda yarı finale yükselen ilk takım oldu. Boston'da Kevin Garnett New York'ta ise Carmelo Anthony şovları ve harika performanslarıyla dikkat çekti.
İlk zafer Boston Celtics'in
Dizindeki sakatlığından dolayı Chauncey Billups'tan yoksun olarak Boston karşısına çıkan New York Knicks maçın ilk yarısında isabetsiz şutlarıyla dikkat çekti. İkinci yarıya daha iyi başlayan New York 22 sayıdan farkı 10 sayıya kadar indirse de Boston'ın yıldızlarına direnemedi ve Boston maçtan 101-89'luk galibiyetle sahadan mutlu ayrıldı.
Maçın yıldızları ise New York adına Carmelo Anthony, Boston adına ise Kevin Garnett oldu. Maçın en skoreri unvanını 32 sayıyla alan Carmelo, 9 ribaund aldı, 3 de asist yaptı. 26 sayı atıp, 10 ribaund alarak double double yapan Kevin Garnett ise galibiyetin baş mimarı olarak dikkat çekti. New York'ta Carmelo'ya 19 sayı, 12 ribaundla Stoudamire eşlik etti. Boston'da ise Rajon Rondo 21 sayı atıp 12 de asist yaptı. Paul Pierce da 13 sayıyla oynadı.
Bu maçı izleyenler arasında Anna Wintour, Woody Allen ve Spike Lee gibi New York'un tanınmış isimleri de vardı.

Boston Celtics bu turda Miami Heat-Philadelphia eşleşmesinden mutlu ayrılacak takım ile karşılaşacak. Miami Heat'in seride 3-1'lik üstünlüğü bulunuyor.

Facebook'ta Paylaş

Yorum Yapmak İstermisiniz?

 
Canlı Tv İzle - Canlı Tv İzle