Canlı Tv İzle

Sosyal

TopOfBlogs

Arşiv

Takipçilerimiz

Yazılarım Ücretsiz Mailinde.!

Deron Williams Bildiğimiz Gibi Memo Kayıp

Facebook'ta Paylaş

http://cdn1.cnnturk.com/handlers/file.ashx?FileID=548536&Width=292&Height=0&BlackWhite=False&Quality=80
Maça çok kötü başlayan Nets, 21 sayı geriye düştüğü karşılaşmada geri dönmeyi başararak ilk maçını 90-84 kazandı.

Lokavt süresince Beşiktaş forması giyen Deron Williams'ın ilk 5'te görev yaptığı Nets'de, Mehmet Okur oyuna kenardan dahil oldu 19 dakika 50 saniye süre aldı. Mehmet bu sürede 3'de 0 şut atarak sayı atma başarısı gösteremese de 5 ribound, 2 asist ve bir top çalma ile yeni takımına katkı verdi.



Beşiktaş'tan sonra ilk kez bir resmi maça çıkan Williams ise 11'de 4 üçlükle oynadığı maçta 23 sayı, 8 asist ve 8 ribound ile oynayarak takımını galibiyete taşıyan isim oldu.

Karşılaşmaya hızlı bir başlangıç yapan Washington, ilk çeyreği 26-13 önde kapattı. İkinci periyotta canlanmaya başlayan Nets, farkı azalttı ve soyunma odasına ev sahibinin 45-37'lik üstünlüğü ile gidildi. Üçüncü çeyrekte ise Nets rüzgarı vardı ama yine de Wizards son çeyreğe 67-66 önde girdi.

Son çeyrek ise tam bir heyecan fırtınasına sahne oldu. Çeyreğin başında öne geçmeyi başaran New Jersey, son an kadar maçı küçük farklarla önde götürmeyi başardı. Wizards son dakika içinde farkı 3'e kadar indirse de taktik faullerde hata yapmayan New Jersey sahadan 90-84 galip ayrıldı.

Mehmet ve Williams'ın dışında ise Nets'de en dikkat çekici isim Kris Humphries oldu. Humphries 21 sayının yanı sıra 16 da ribound çekerken, Morrow da 16 sayı ile oynadı. Washington'da ise kenardan gelen Nick Young 16 sayı ile takımın en skoreri oldu. 15 sayı atan Jordan Crawford ve 13 sayı, 8 ribound ve 6 asitle oynayan John Wall ise diğer dikkat çeken isimler oldu.

Facebook'ta Paylaş

Yorum Yapmak İstermisiniz?

 
Canlı Tv İzle - Canlı Tv İzle