Canlı Tv İzle

Sosyal

TopOfBlogs

Arşiv

Takipçilerimiz

Yazılarım Ücretsiz Mailinde.!

NBA heyecanı artık CNN TÜRK'te

Facebook'ta Paylaş

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi'nde (NBA) lokavt bitti, yeni sezon bugün başlıyor. Her pazar akşamı ve salı gününü çarşamba gününe bağlayan gece iki maç CNN TÜRK'ten yayınlanacak. NBA TV de bundan böyle D-Smart'ta olacak, 6 maç D-Smart'tan HD ve 3D kalitesiyle ekrana gelecek.
NBA Ligi'nde 161 gündür yaşanan lokavtın sona ermesinin ardından 30 takımın rekabeti 25 Aralık tarihinde başlayacak. Bu karşılaşmalar 3 yıl boyunca HD ve 3D kalitesiyle D-Smart'tan izlenebilecek.
Öte yandan pazar günü Boston - New York ve salı günü de Boston - Miami maçları CNN Türk'ten yayınlanacak.
NBA Ligi'ni üç yıl süresince yayınlamak üzere anlaşmaya varan D-Smart, bu yıl 25 Aralık 2011 itibarıyla normal sezonla birlikte karşılaşmaları ekrandan vermeye başlayacak. Bu yıl toplamda 990 maçın oynanması planlanıyor. Yani her takım 120 gün içinde 66 maç yapacak. Dolayısıyla son derece yoğun bir sezon, aynı oranda D-Smart'tan basketbolseverlere sunulacak. Normal sezonun 26 Nisan 2012'de sona ermesi bekleniyor.
Bununla birlikte 27 Nisan 2012'de ise NBA Play-off takvimi başlayacak. Eğer finaller 7. maça kalacak olursa son maç 26 Haziran'da oynanacak ve 27 Haziran 2012 bir sonraki sezonun Draft'ı olacak.

Facebook'ta Paylaş

Yorum Yapmak İstermisiniz?

 
Canlı Tv İzle - Canlı Tv İzle