Canlı Tv İzle

Sosyal

TopOfBlogs

ArÅŸiv

Takipçilerimiz

Yazılarım Ücretsiz Mailinde.!

Beko All Star oylaması başladı 2012

Facebook'ta PaylaÅŸ

 
Beko Basketbol Ligi'nin yıldızlarını buluşturacak olan Beko All Star'da oylama süreci başladı.

 Oylama 'www.tbl.org.tr web' adresinde baÅŸlarken, 15 Ocak 2012 tarihinde sona erecek. Sporseverlerin yanı sıra basın mensupları ve Beko Basketbol Ligi antrenörleri de oylamaya katılabilecek.
Türkiye Basketbol Federasyonu resmi internet sitesi 'www.tbl.org.tr' adresinden e-mail tabanlı üyelik iÅŸlemlerini gerçekleÅŸtiren katılımcılar, her pozisyon için 1 kez seçim yapabilecek. Oylama sonucunda tüm kategorilerde ikiÅŸer oyuncu ile bunların dışında kalan ve en yüksek oyu almış olan iki oyuncu, Beko All Star kadrosunda yer alacak.

-22 Ocak'ta Trabzon'da yapılacak-
Bu yıl Trabzon Hayri Gür Spor Salonu ev sahipliÄŸinde organize edilecek olan Beko All Star, 22 Ocak 2012 tarihinde yapılacak.
Beko Basketbol Ligi'nin yıldız oyuncularından oluÅŸacak olan yerli ve yabancı yıldızlar karması, özel gösteri maçında karşı karşıya gelecek. Basketbol sevenlerin heyecanla beklediÄŸi 'Smaç' ve '3 Sayı' yarışmasında ise oyuncular tüm hünerlerini sergileyecek.
All Star maçı ve yarışmaların yanı sıra konser, dans gösterileri ve özel ÅŸovlarla daha da renklenecek olan Beko All Star'ın programı ise daha sonra açıklanacak olan basın toplantısı ile kamuoyuna duyurulacak.

Facebook'ta PaylaÅŸ

Yorum Yapmak Ä°stermisiniz?

 
Canlı Tv İzle - Canlı Tv İzle