Canlı Tv İzle

Sosyal

TopOfBlogs

Arşiv

Takipçilerimiz

Yazılarım Ücretsiz Mailinde.!

Kirilenko, CSKA Moskova İle Avrupa

Facebook'ta Paylaş

Utah Jazz ile sözleşmesi 2011 yaz ayında biten ve NBA lokavtı esnasında CSKA Moskova ile üç yıllık sözleşme imzalayan Andrei Kirilenko, kontratına göre lokavtın bitimi sonrasında bir ay boyunca NBA'den gelecek teklifleri değerlendirme hakkına sahipti.
NBA'de sezonun başlamasıyla birlikte Rus forvet, teklifleri değerlendirdi ve sonunda kararını verdi. Transferini tüm olumlu ve olumsuz yönleriyle birlikte düşündüğünü söyleyen Kirilenko, sezon sonuna kadar CSKA Moskova'da kalacağını açıkladı.
"Harika bir takım kimyası oluşturduk, şu durumda gitmem takım arkadaşlarıma haksızlık olur. Onları yarı yolda bırakamam" diyen 30 yaşındaki yıldız; yaz döneminde yine NBA'de oynamayı gündemine alabileceğini ifade etti.
THY Euroleague'de ilk turda beş maçta sahaya çıkan Andrei Kirilenko, ortalama 30 dakika süre alırken 13.8 sayı-9 ribaund-3.4 asist-2.2 top çalma ve 3.2 blok ortalamalarıyla oynamıştı. Kirilenko'lu CSKA Moskova, TOP 16'da Anadolu Efes ve Galatasaray Medical Park'ın da yer aldığı E Grubu'nda mücadele edecek.Kirilenko, CSKA Moskova'dan ayrılmıyor

Facebook'ta Paylaş

Yorum Yapmak İstermisiniz?

 
Canlı Tv İzle - Canlı Tv İzle