Canlı Tv İzle

Sosyal

TopOfBlogs

Arşiv

Takipçilerimiz

Yazılarım Ücretsiz Mailinde.!

NBA Takas 2012 Mart

Facebook'ta Paylaş

NBA'de büyük takas
NBA'de takas döneminin son bulmasına 1 gün kala Milwauke Bucks ile Golden State Warriors 5 oyuncunun dahil olduğu büyük bir takas gerçekleştirdi. Takasta Bucks'ın pota altı yıldızı Andrew Bogut, Golden State yolunu tutarken skorer guard Monta Ellis bundan böyle Milwaukee forması giyecek.

Doğu Konferansı’nda playoff'a girmek için çabalayan Ersan İlyasova'nın takımı Milwaukee Bucks ile bu sezon yine hayal kırıklığı yaşayan Golden State Warriors, takas döneminin sona ermesine kısa süre kala geniş çaplı kadro revizyonuna gitti.
Doğu'da 8. ve son playoff yeri için New York Knicks ile çekişen Milwaukee, 2005 yılında 1. sıradan draft ettiği Andrew Bogut ile birlikte Stephen Jackson'ı Warriors'a gönderdi; karşılığında NBA'in en skorer oyuncularından Monte Ellis, genç pota altı oyuncusu Ekpe Udoh ve tüm zamanların en kötü 1. sıra seçimlerinden biri olarak gösterilen Kwame Brown'u kadrosuna kattı.
Sakatlığı nedeniyle Andrew Bogut'tan zaten yararlanamayan Bucks, bu sezon 21.9 sayı ortalama ile mücadele eden Ellis'in takımın hücumdaki sorunlarına ilaç olmasını bekliyor. Bununla birlikte Ellis, takım oyununa bir türlü uyum sağlayamaması, zaman zaman fazlasıyla bencil oynamasıyla tanınıyor.
Kwame Brown ise hiçbir zaman hücumda bekleneni veremese de iyi bir savunmacı olarak tanınıyor. Batıda son playoff sırasının 3 maç gerisinde olan Warriors ise uzun süredir kadrosunu başarılı bir uzun ile takviye etmek istiyordu.
Son dönemde kariyeri sık sık sakatlıklarla kesintiye uğrayan Bogut, sağlıklı olduğunda ne kadar başarılı olabileceğini daha önce göstermişti. Bogut, 12.7 sayı - 9.3 ribaundluk kariyer ortalamalarına sahip.

Facebook'ta Paylaş

Yorum Yapmak İstermisiniz?

 
Canlı Tv İzle - Canlı Tv İzle