Canlı Tv İzle

Sosyal

TopOfBlogs

Arşiv

Takipçilerimiz

Yazılarım Ücretsiz Mailinde.!

ARIZONA(12): 64 – LOUISVILLE(1): 103

Facebook'ta Paylaş

ARIZONA(12): 64 – LOUISVILLE(1): 103
Ortabatı Konferansı’nın 1 numarası Louisville Cardinals, 12 numaralı Arizona Wildcats’i 103-64’lük skorla mağlup etti ve konferans maçları tarihinin en farklı sonuçlarından birine imza atarak Elite 8 takımları arasına girdi.

Bu galibiyetle birlikte Cardinals konferans maçları tarihinin en farklı 5 sonucundan birini almaya çok yaklaştı. Konferans karşılaşmaları tarihinin en farklı galibiyetini ise 1967 yılında Wyoming’i 49 sayı farkla mağlup eden UCLA almıştı. Bu maçlarda alınan en farklı 5 galibiyete de 1972 yılından önce ulaşılmıştı.

Louisville bu sezon ilk kez 100 sayı barajını aşmayı başarırken, açık ara en farklı galibiyetini de almış oldu.

Güneybatı Grubu’nun sürpriz takımı Arizona karşısında baştan sona çok üstün bir oyun sergileyen Louisville, ilk 10 dakikayı 22-14 önde geçti. Samardo Samuels ve Earl Clark’ın basketleriyle farkı çift hanelere taşıyan Cardinals, hücum etmekte zorlanan rakibi karşısında ilk devreyi 49-28 üstün kapattı.

İkinci yarının başında 18-5’lik bir seri yakalayarak skoru 67-33’e getiren Louisville, rakibinin maça yeniden ortak olma umutlarını bitirdi. Kalan sürede farkı açmaya devam eden Cardinals, sahadan da 103-64 gibi farklı bir skorla galip ayrılarak son 8 takım arasına girdi.

BAŞ AKTÖR
Sahada takım olarak çok iyi mücadele eden bir Louisville ekibi vardı. Bu yüzden baş aktörü seçmek pek de kolay değil. Karşılaşmayı 7/12 saha içi isabeti ve 19 sayı – 9 ribaunt – 2 asistle noktalayan Earl Clark, üç sayılık atışlarda da 2/3 ile oynadı. 31 dakika süre alan başarılı oyuncunun bu önemli galibiyette ön plana çıktığını söyleyebiliriz.

YARDIMCI OYUNCU
Cardinals’ın yıldızı Terrence Williams, hücumda çok fazla sahne almasa da maçı 14 sayı – 7 ribaunt – 6 asist ve 2 top çalmayla bitirerek oyunun her yönüne katkı yaptı. Son sınıf öğrencisi, üç sayı çizgisinin gerisinden 4/7 isabet kaydederek sahanın en verimli isimlerinden biri oldu.

Facebook'ta Paylaş

Yorum Yapmak İstermisiniz?

 
Canlı Tv İzle - Canlı Tv İzle