Canlı Tv İzle

Sosyal

TopOfBlogs

Arşiv

Takipçilerimiz

Yazılarım Ücretsiz Mailinde.!

Caron Butler sabırsız

Facebook'ta Paylaş

Caron Butler sabırsız
Washington Wizards’ın all-star forveti Caron Butler, draft’taki en hazır oyuncuyu istediğini söyledi

79 maçta aldığı 18 galibiyetle bu sezon Doğu Konferansı’nın son sırasında yer alan Washington Wizards’ın yıldız oyuncusu Caron Butler, takımının draft kurasında daha çok şansı olması için “kasten maç kaybettikleri” iddiasını yalanladı. Bu sezon sakatlıklar yüzünden çok eksik kaldıklarını söyleyen Butler, draft’ta yapılacak tercihlerin ise çok zor olduğunu belirtti.

“Genel Menajerin yapacağı iş hem çok, hem de zor. Önünüzde birçok tercihiniz var. Hakkınızı korur musunuz, yoksa başka bir oyuncuyla birlikte kaliteli bir isim için takas mı edersiniz? Kadromuz gün geçtikçe gençleşmiyor. Antawn Jamison 32, ben 29, Gilbert Arenas is 27, DeShawn Stevenson 28 yaşında. Brendan Haywood da 30’a doğru hızla ilerliyor. Bu oyuncular kariyerlerinin iyi dönemindeler. Bence gelişim için bir yılı daha bekleyemeyiz” diye konuşan Butler bu yüzden draft’taki en hazır oyuncuyu istediğini, eğer bu gerçekleşmezse hakkın takas edilmesi gerektiğini söyledi.

“Benim fikrim budur. Eğer Blake Griffin’i alamıyorsak, tecrübeli bir oyuncuyu kadromuza katmalıyız. İddialı olacaksak şimdi tam zamanı.”

Facebook'ta Paylaş

Yorum Yapmak İstermisiniz?

 
Canlı Tv İzle - Canlı Tv İzle