Canlı Tv İzle

Sosyal

TopOfBlogs

Arşiv

Takipçilerimiz

Yazılarım Ücretsiz Mailinde.!

Memphis'ten Amare'ye ret

Facebook'ta Paylaş

Takas döneminin son gününde Memphis Grizzlies ve Phoenix Suns olası bir Amare Stoudemire takası üzerinde konuşurken, Girzzlies Suns’ın yaptığı teklifi reddetti

Phoenix Suns’ın all-star pota altı oyuncusu Amare Stoudemire, Şubat ayında takımdan gönderileceği konuşulan oyunculardan biriydi. Memphis Commercial Appeal gazetesinde çıkan habere göre Phoenix yönetimi adı birçok takımla anılan Stoudemire’ı göndermek için Memphis Grizzlies’e bir teklif göndermiş.

Bu teklife göre Genel Menjer Steve Kerr, Grizzlies’ten Amare Stoudemire karşılığında Hakim Warrick, Rudy Gay, Mike Conley ve birinci tur hakkı istemiş. Yapılan pazarlıklar sonrasında iki takım anlaşamayınca, Amare’nin Memphis’e transferi de suya düşmüş.

Memphis Grizzlies antrenörü Lionel Hollins yaptığı açıklamada, “Kesinlikle bu takası istemiyordum. Amare Stoudemire’ı çok beğenirim. Ancak takasa baktığımızda Grizzlies çok şey veriyordu. Neredeyse Amare’nin yanında oynayacak kimse kalmıyordu. Ayrıca Stoudemire’ın burada kalmak isteyip istemediğinden emin değildim. Bu tip bir sorunla karşılaşmamak için takası kabul etmedik.” dedi.

Grizzlies’in sahibi Michael Heisley aynı teklifi iki kez reddettiklerini açıklarken, özellikle Rudy Gay’den vazgeçmek istemediklerini söyledi.

Facebook'ta Paylaş

Yorum Yapmak İstermisiniz?

 
Canlı Tv İzle - Canlı Tv İzle