Canlı Tv İzle

Sosyal

TopOfBlogs

Arşiv

Takipçilerimiz

Yazılarım Ücretsiz Mailinde.!

Cavaliers saha avantajını kaptı: 109-117

Facebook'ta Paylaş

Indiana'yı deplasmanda 117-109 yenen Cleveland Cavaliers, play-off'lar boyunca saha avantajını elde etti.


Hido Orlando'ya yetmedi: 95-105
Fenerbahçe'nin deplasman karnesi zayıf
Orlando ikincilik şansını kaybetti: 103-93

Çok başarılı bir sezon geçiren Cleveland Cavaliers, LeBron James öncülüğünde tüm play-off'lar boyunca saha avantajını Indiana önünde aldığı galibiyetle garantiledi.

117-109 sona eren karşılaşmanın yıldızı, 37 sayı - 5 ribaunt ve 5 asistle mücadele eden LeBron James oldu. Indiana'da ise bu yıl ilk kez All-Star seçilen Danny Granger'ın 38 sayısı galibiyet için yeterli olmadı.

Doğu Konferansı’nda 3. sıraya garantileyen Orlando Magic ise Milwaukee deplasmanında üst üste 3. yenilgisini 98-80'lik skorla aldı. Antrenör Stan Van Gundy, play-off'lar öncesi dinlendirmek istediği Dwight Howard, Rashard Lewis ve Hidayet Türkoğlu'na süre vermedi. Karşılaşmanın en skorer oyuncusu Milwaukee adına 24 sayı üreten Richard Jefferson olurken, Magic'te ise Courtney Lee 17, Toni Battie 13 sayıyla mücadele etti.

Gecenin en önemli maçında Chicago Bulls ile Detroit Pistons, Detroit'te karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın son bölümüne önde giren Pistons, Bulls'un son çeyrekteki geri dönüşünün önüne geçemedi ve Ben Gordon'un son saniyelerdeki turnikesi ile maçı 91-88 kaybetti.

Bu sonuçla Doğu Konferansı'nda 6. sıraya yükselen Chicago, büyük olasılıkla play-off'larda Hidayet Türkoğlu'nun takımı Orlando'nun rakibi olacak.

Detroit'i ise play-off ilk turunda şampiyonluğun en büyük favorilerinden Cleveland ile karşılaşacak.

Facebook'ta Paylaş

Yorum Yapmak İstermisiniz?

 
Canlı Tv İzle - Canlı Tv İzle