Canlı Tv İzle

Sosyal

TopOfBlogs

Arşiv

Takipçilerimiz

Yazılarım Ücretsiz Mailinde.!

Dominik Cumhuriyeti’nden NBA atağı

Facebook'ta Paylaş


Dominik Cumhuriyeti milli takımı son olarak Trevor Ariza’ya teklif götürdü.

NBA’de 32 farklı ülkeden oyuncular forma giyiyor. Bu ülkelerden biri de Dominik Cumhuriyeti. Atlanta Hawks pivotu Al Horford, Sacramento Kings forveti Francisco Garcia bu ülkenin vatandaşı olan iki NBA oyuncusu.

Dominik Cumhuriyeti Basketbol Federasyonu, şimdi bu ikiliye yeni NBA oyuncularını da katmak istiyor. İlk aday Milwaukee Bucks’ın forveti Charlie Villanueva. New York doğumlu olmasına rağmen annesi ve babası Dominik Cumhuriyeti vatandaşı olan Villanueva, 2004 yılında ABD 20 yaş altı milli takımında oynamıştı. ABD milli takımlar sözcüsü Jim Tooley yaptığı açıklamada Villanueva’nın planları arasında olmadığını söylerken, 24 yaşındaki skorer forvetin istediği ülkeyi seçebileceğini belirtti.

Villanueva’dan onay alan Dominik Cumhuriyeti’ne bir iyi haber de Los Angeles Lakers’ın atletik forveti Trevor Ariza’dan geldi. Dedesi Dominik Cumhuriyeti vatandaşı olan Ariza, üç yıldır milli takımda oynamayı düşündüğünü belirtirken, 19 ile 30 Ağustos arasında Meksika’da oynanacak olan FIBA Amerika Dünya Şampiyonası elemelerinde forma giyeceğini söyledi.

Böylelikle bu yaz Dominik Cumhuriyeti Milli Takımı’nda dört NBA oyuncusu, Al Horford, Francisco Garcia, Charlie Villanueva ve Trevor Ariza forma giyecek.

Facebook'ta Paylaş

Yorum Yapmak İstermisiniz?

 
Canlı Tv İzle - Canlı Tv İzle