Canlı Tv İzle

Sosyal

TopOfBlogs

Arşiv

Takipçilerimiz

Yazılarım Ücretsiz Mailinde.!

Hido: Mehmet Okur bize çok katkı sağlar

Facebook'ta Paylaş

NBA'de Orlando Magic forması giyen Türk oyuncu Hidayet Türkoğlu, aynı ligde forma giyen Mehmet Okur'un milli takıma yararlı olacağını söyledi.

Telekonferansta Türk gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hidayet Türkoğlu, milli takım kaptanı olarak Mehmet konusundaki durumla ilgili yorum yapmasının doğru olmayacağını belirterek, ''Ancak Mehmet, milli takımda yer alırsa faydalı olur. Olmazsa da diğer genç arkadaşlar için iyi bir fırsat olacak, onlar bu fırsattan yararlanacaklar'' dedi.

Bu tip konularda takım kaptanı olarak konuşmasının doğru olmayacağını ifade eden yıldız oyuncu, ''Bir taraftan milli takımın kaptanıyım, bir taraftan da Mehmet'in iyi arkadaşıyım. Mehmet kendini kanıtlamış bir oyuncu. Bu tip konularda benim bir şey söylemem yanlış olur. Ben davet edilirsem milli takım için elimden geleni yapacağım.

Mehmet de olursa bize çok katkı sağlar. Olmazsa kadroda yer alacak genç oyuncular en iyisini yapmak isteyeceklerdir. Kadro açıklandığında, kimin çağrıldığını veya kimin milli takım dışında kaldığını hep birlikte göreceğiz. Milli takım forması için elimizden ne geliyorsa, benim ve diğer arkadaşların liderliğinde en iyisini yapmaya çalışacağız'' diye konuştu.

Facebook'ta Paylaş

Yorum Yapmak İstermisiniz?

 
Canlı Tv İzle - Canlı Tv İzle