Canlı Tv İzle

Sosyal

TopOfBlogs

Arşiv

Takipçilerimiz

Yazılarım Ücretsiz Mailinde.!

Play-off'ta neler olacak?

Facebook'ta Paylaş

NBA'de normal sezonun son gününde, tüm ihtimaller ve eşleşmeler...


Batı Konferansı'nda 65 galibiyetli lider Los Angeles Lakers, maçlarını tamamladı ve ilk turda sekizinci sıradaki Utah Jazz ile eşleşecek. Ancak son maçlar öncesinde Batı Konferansı'nda belirlenen tek eşleşme bu.

Kuzeybatı Grubu'nda liderliği bir maç önceden garantileyen Denver Nuggets, eğer Portland'ı yenerse Batı Konferansı'nı ikinci bitirecek ve yedinci sıradaki rakibini bekleyecek.

Üçüncü sıra için de büyük bir savaş var. Eğer Houston Rockets deplasmanda Dallas Mavericks'i mağlup ederse, diğer maçların sonucuna bakmadan Güneybatı Grubu'nu lider bitirip üçüncü olacak. 53 galibiyetli bir başka takım San Antonio da Güneybatı Grubu liderliği için New Orleans'ı yenip Dallas'ın Houston'ı mağlup etmesini bekleyecek.

Dördüncü sıra için Portland ve San Antonio yarışıyor. 53 galibiyetli iki takımın aynı galibiyet sayısında kalmaları durumunda avantaj Portland'da. Ancak San Antonio kazanır, Houston ve Portland kaybederse San Antonio üçüncü, Houston dördüncü ve Portland beşinci oluyor. Aynı hesaplara göre Portland kazanır, San Antonio ve Houston kaybederse; Portland üçüncü Houston dördüncü ve San Antonio beşinci sırada yer alacak.

Altı ve yedinci sıra için de New Orleans ile Dallas'ın büyük çekişmesi var. Her iki takımın da ligi aynı galibiyet sayısıyla bitirmesi durumunda avantaj New Orleans'ta olduğu için altıncı sırayı Hornets alacak.

Doğu Konferansı'nda ilk beş sıra belli. Cleveland, Boston, Orlando, Atlanta ve Miami'nin yerleri değişmeyecek. Aynı şekilde Detroit Pistons'ın sekizinci sıradaki yeri değişmeyeceği için bu konferansta da Atlanta-Miami ve Cleveland-Detroit eşleşmeleri belli.

Diğer eşleşmeler için Chicago-Toronto ve Cleveland-Philadelphia maçlarının sonuçları beklenecek. Chicago kazanır ya da Philadelphia kaybederse Chicago altıncı sırayı elde edip, Orlando Magic ile eşleşecek.

Eğer Chicago kaybeder ve Philadelphia deplasmanda Cleveland'ı mağlup ederse Chicago yedinci sırayı alacak.

Facebook'ta Paylaş

Yorum Yapmak İstermisiniz?

 
Canlı Tv İzle - Canlı Tv İzle