Canlı Tv İzle

Sosyal

TopOfBlogs

Arşiv

Takipçilerimiz

Yazılarım Ücretsiz Mailinde.!

NCAA'de final günü

Facebook'ta Paylaş

Final four'un ilk maçında seribaşı Connecticut'ı eleyen Michigan State, Villanova'yı zorlanmadan geçen North Carolina ile finalde karşılaşacak. Michigan eyaletine bağlı olan Detroit'teki Ford Field stadyumunda oynanacak maç öncesi North Carolina antrenörü Roy Williams, rakiplerinin büyük bir taraftar desteğine sahip olacağını, buna rağmen kupayı kaldırmak istediklerini söyledi. Final four'un ilk maçında 72 bin 456 biletli izleyici, bir NCAA rekoruna imza atmıştı.

Michigan State antrenörü Tom Izzo, final maçı öncesi yaptığı açıklamada, şampiyonluğun kendileri için farklı bir anlamı olduğunu belirtti. Izzo, kazanacakları kupayla Amerika'daki işsizlik oranının en yüksek olduğu Michigan'daki insanlara moral vermek istediklerini söyledi.

Roy Williams ise Izzo'nun bu açıklamalarına sert bir yanıt verdi. "Eğer onların bir amacı varsa, bizim de bir amacımız var. Kupayı kazanmak istiyoruz. Eğer 'Michigan'ın galibiyeti ülkenin ekonomisine katkıda bulunacak' deniyorsa, ben kupayı kazanıp bir süre daha fakir kalmayı tercih ederim." diyen Roy Williams, özellikle son sınıf öğrencisi Tyler Hansbrough'nun kolej basketbolu kariyerine kupayla veda etmesini istediğini söyledi.

NCAA Final maçı bu gece saat 04:00'ten itibaren NTV SPOR ekranlarından naklen yayınlanacak.

Facebook'ta Paylaş

Yorum Yapmak İstermisiniz?

 
Canlı Tv İzle - Canlı Tv İzle