Canlı Tv İzle

Sosyal

TopOfBlogs

Arşiv

Takipçilerimiz

Yazılarım Ücretsiz Mailinde.!

Eurocup'ta en büyük Rytas

Facebook'ta Paylaş

FIBA Eurocup final maçında Rusya'nın BC Khimki takımını 80-74 yenen Litvanya temsilcisi Lietuvos Rytas şampiyonluğa ulaştı. Rytas bu kupayı ikinci defa müzesine götüren ilk takım oldu.


Eski adıyla ULEB Cup, yeni adıyla FIBA Eurocup'ta şampiyon Lietuvos Rytas oldu.

Finalde Rusya'nın BC Khimki takımını 80-74 yenerek zafere ulaşan Litvanya ekibi, bu kupayı ikinci defa müzesine götüren ilk takım olarak da tarihe geçti.

Bu kupada boy gösterdiği son üç seferde 2 şampiyonluk yaşayan ve 2007'de final oynayan Rytas, maçın büyük bölümünü geride götürmesine karşın son çeyrekteki müthiş geri dönüşle yıldızlar topluluğu Khimki'yi mağlup etmeyi bildi.

Rytas'ta Marijonas Petraviçius 9'da 8 isabet oranıyla kaydettiği 20 sayıyla takımının hem en skoreri oldu hem de finalin “En Değerli Oyuncusu” seçildi.

Litvanya basketbolunun efsanelerinden Rimas Kurtinaitis'in takımında ayrıca Steponas Babrauskas kariyer rekoru olan 18 sayı, Chuck Eidson oa 14 sayılık katkı yaptılar.

Maçın büyük bölümünü önde götürmesine karşın Rytas'ın serisine direçn gösteremeyen BC Khimki'de ise Kell McCarty 20 sayı ile en skorer isimdi. Carlos Delfino 16, Timofey Mozgov ve Vitaly Fridzon da 11're sayı ürettiler.

Facebook'ta Paylaş

Yorum Yapmak İstermisiniz?

 
Canlı Tv İzle - Canlı Tv İzle