Canlı Tv İzle

Sosyal

TopOfBlogs

Arşiv

Takipçilerimiz

Yazılarım Ücretsiz Mailinde.!

Okur’lu Utah da play-off’ta

Facebook'ta Paylaş

NBA’de milli basketbolcumuz Mehmet Okur’un takımı Utah Jazz, New Orleans’ı farklı mağlup etti. Dallas'ın Phoenix’i mağlup etmesiyle Utah Jazz, play-off’ları garantilemeyi başardı.


NBA'de normal sezonun sonuna yaklaştıkça play-off'a gidecek takımlar da netleşmeye başladı. Bir gece önce Philadelphia'nın play-off biletini almasının ardından dün gece de Utah Play-off’'larda mücadele etmeye hak kazandı. Jazz, Mehmet Okur'un 18 sayı 5 ribaundla oynadığı karşılaşmada New Orleans'ı farklı geçti.

Dün gece New Orleans'ı 108-94 yenen Utah, Dallas'ın Phoenix'i mağlup etmesiyle play-off'’ları garantiledi. Karşılaşmaya oldukça etkili başlayan ve devre sonunda soyunma odasına 66-39 önde giren Utah, play-off’'lara en kötü 8. sıradan girecek. Milli basketbolcumuz Mehmet Okur 13'ü ilk çeyrekte olmak üzere 18 sayı kaydederken istatistiklerine 5 ribaund 3 de asist ekledi. Mehmet dışında 4 ilk beş oyuncunun daha çift haneye ulaştığı Jazz'da Ronnie Brewer 23, Deron Williams 21 sayı - 11 asistle oynadılar.

New Orleans ile birlikte batıdaki son üç play-off bileti için mücadele eden takımlardan 7. Dallas ile 8. sıradaki Phoenix dün gece karşı karşıya geldi. Seyircisi önünde % 60 gibi yüksek bir isabet oranıyla oynayan Dallas rakibini 140-116 yenerek yerini sağlamlaştırdı ve play-off'’lara bir adım daha yaklaştı. 7 oyuncunun çift haneli skor ürettiği dallas bu sonuçla Phoenix ile arasında galibiyet farkını kalan 5 maç öncesinde 4 maça çıkardı. Sıralama ancak Dallas'ın kalan tüm maçlarını kaybetmesi, Suns'ın da 5 maçını kayıpsız geçmesi halinde değişecek.

Denver da, Cleveland'ın San Antonio'yu yenmesini iyi değerlendirdi ve Minnesota'yı 110-87 geçerek batı 2.ligindeki yerini sağlamlaştırdı. Carmelo Anthony'nin 23 sayıyla en skorer olduğu Nuggets ile 3. Spurs arasındaki galibiyet farkı 2 maça çıktı.

Facebook'ta Paylaş

Yorum Yapmak İstermisiniz?

 
Canlı Tv İzle - Canlı Tv İzle