Canlı Tv İzle

Sosyal

TopOfBlogs

Arşiv

Takipçilerimiz

Yazılarım Ücretsiz Mailinde.!

Bayan Milli Takım açıklandı

Facebook'ta Paylaş

Letonya'da 7-20 Haziran tarihlerinde düzenlenecek 32. Avrupa Şampiyonası'na katılacak A Milli Bayan Basketbol Takımı'nın aday kadrosu ve hazırlık maçlarının programı açıklandı.


Polat Renaissance Otel'de gerçekleştirilen basın toplantısına Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Jülide Sonat, (A) Milli Bayan Takımı Antrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, A Milli Bayan Takımı Menajeri Canan Erdoğan ile milli takım aday kadrosuna davet edilen oyuncular katıldı.

A Milli Bayan Basketbol Takımı'nın 18 kişilik aday kadrosunda şu oyuncular bulunuyor: Naile İvegin, Melek Bilge (Beşiktaş Cola Turka), Gülşah Gümüşay (BOTAŞ Spor), Hülya Özkan (Ceyhan Belediyesi), Nevriye Yılmaz, Esmeral Tunçluer, Birsel Vardarlı, Nevin Nevlin (Fenerbahçe), Yasemin Horasan, Şaziye İvegin, Bahar Çağlar, Tuğba Palazoğlu, Yasemen Saylar, Esra Şencebe (Galatasaray), Sariye Gökçe (Mersin Büyükşehir Belediyesi), Nilay Yiğit (Panküp TED Kayseri Koleji), Nihan Anaz (Samsun Basketbol), Dilek Ünüvar (Tarsus Belediyesi).

HAZIRLIK PROGRAMI
Toplantıda (A) Milli Bayan Basketbol Takımı'nın şampiyona öncesi hazırlık programı hakkında da bilgi verildi.

Hazırlıklarına 4 Mayıs'ta İstanbul'da başlayan milliler, çalışmalarını 30 Mayıs'a kadar burada sürdürecek. 19 Mayıs Salı ve 20 Mayıs Çarşamba günü Çek Cumhuriyeti ile 2 hazırlık maçı yapacak olan bayan milliler, daha sonra 22-24 Mayıs tarihlerinde İspanya, Polonya ve Belarus'un da yer alacağı Zafer Kupası'na katılacak. (A) Milli Bayan Takımı, turnuva kapsamında 22 Mayıs'ta Polonya, 23 Mayıs'ta Belarus, 24 Mayıs'ta da İspanya ile karşı karşıya gelecek.

Bayan milliler, 1-2 Haziran'da 32. Avrupa Şampiyonası'nın yapılacağı Letonya'da bu ülkenin takımı ve Ukrayna ile birer hazırlık maçı yaparak hazırlıklarını tamamlayacak.

32. Avrupa Şampiyonası'nda Rusya, Litvanya ve Sırbistan ile aynı grupta bulunan (A) Milli Takım, grupta 7 Haziran'da Rusya, 8 Haziran'da Litvanya, 9 Haziran'da da Sırbistan ile karşılaşacak.

Facebook'ta Paylaş

Yorum Yapmak İstermisiniz?

 
Canlı Tv İzle - Canlı Tv İzle