Canlı Tv İzle

Sosyal

TopOfBlogs

Arşiv

Takipçilerimiz

Yazılarım Ücretsiz Mailinde.!

NBA Skills Challange başlıyor

Facebook'ta Paylaş

Garanti Bankası sponsorluğunda düzenlenen NBA Skills Challenge kapsamında, 16-17 Mayıs tarihlerinde, basketbolcular Harun Erdenay ve Nevriye Yılmaz'ın katılımıyla sokak filmi çekimi yapılacak.

http://www.mediacatonline.com/uploads/news_p/20080430173115.jpg
Türkiye'deki genç yeteneklere NBA'de eğitim fırsatı verecek proje kapsamında, Caddebostan Parkı'nda gerçekleştirilecek video çekiminde katılımcılar, yeteneklerini sergileme fırsatı bulacak.

Genç sporcuların yetenek yarışmasının ilk gününe (A) Milli Erkek Basketbol Takımı Menajeri Harun Erdenay da katılacak. 16 Mayıs Pazar günkü video çekiminde ise bu sefer Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı oyuncusu Nevriye Yılmaz yer alacak.

Garanti Bankası sponsorluğunda organize edilen ve 13-18 yaş arası erkek ve kız sporcuların katılacağı etkinlikte, videoları çekerek etkinliğin web sitesi ''www.nba-garanti.com''a yüklemek üzere bir Skills Challenge ekibi de gün boyunca alanda olacak. Etkinliğe katılamayan oyuncular ise kendi çektikleri videolarını 31 Mayıs tarihine kadar web sitesine yükleyebilecekler.
http://www.mediacatonline.com/uploads/news_p/20080430173115.jpg
Basketbolseverler tarafından oylanarak, en yüksek puanı alan 100 video arasından belirlenecek en iyi 30 oyuncu, bir NBA oyuncusu ve koçunun da katılacağı İstanbul'daki Skills Challenge kampına katılacak. İstanbul'daki kampta başarılı olan dört oyuncu ise ağustos ayında Orlando Magic'in ev sahipliği yaptığı eğitim kampına katılma hakkı kazanacak.

Facebook'ta Paylaş

Yorum Yapmak İstermisiniz?

 
Canlı Tv İzle - Canlı Tv İzle