Canlı Tv İzle

Sosyal

TopOfBlogs

Arşiv

Takipçilerimiz

Yazılarım Ücretsiz Mailinde.!

Charlotte Bobcats-Orlando Magic: 77-92 Maç özet Görüntüleri Önemli Anlar

Facebook'ta Paylaş

NBA'de play-off heyecanı TSİ sabaha karşı oynanan 2 karşılaşmayla devam ederken, Doğu Konferansı'nın iddialı ekiplerinden, geçtiğimiz yılın finalisti Orlando Magic, play-off ilk turu ikinci maçında Charlotte Bobcats'i 92-77 yenerek seride 2-0 öne geçti.

Charlotte Bobcats karşılaşmaya oldukça kötü başladı ve ilk 8 dakikada sadece 3 sayı atabildi. Bobcats maçı 21 top kaybıyla tamamlayarak adeta yenilgiye davetiye çıkardı. Charlotte'da 27 sayıyla oynayan Stephen Jackson hem takımının hem de maçın en skorer ismi oldu. İlk maçın etkili isimlerinden Gerald Wallece ise ikinci maçın ilk yarısında sadece 1 sayı üretebildi. Wallece ikinci yarıda toparlanmasına karşın maçı 15 sayı, 6 ribaunt, 1 asistle tamamladı.

Favori olduğu eşleşmede beklendiği gibi fazla zorlanmadan ilerleyen Orlando Magic'te ise Vince Carter ilk maçın aksine etkili bir oyun ortaya koydu ve mücadeleyi 19 sayıyla tamamlayarak takımının en skorer ismi oldu. Orlando'da maça ilk 5 başlayan oyuncuların tümü karşılaşmayı çift haneli sayılarda tamamladılar. Orlando'da oyuna kenardan dahil olan Mickael Pietrus ise kaydettiği üç adet kritik 3 sayılık basketle dikkat çekti. Dün NBA'de Yılın En İyi Savunma Oyuncusu ödülüne layık görülen Orlando'nun yıldız ismi Dwight Howard ise erken faul problemine girdiği karşılaşmayı 15 sayı, 9 ribauntla tamamladı.

İki takım arasında oynanacak olan serinin 3. karşılaşmasına Charlotte ev sahipliği yapacak.


Facebook'ta Paylaş

Yorum Yapmak İstermisiniz?

 
Canlı Tv İzle - Canlı Tv İzle