Canlı Tv İzle

Sosyal

TopOfBlogs

Arşiv

Takipçilerimiz

Yazılarım Ücretsiz Mailinde.!

Dallas Mavericks-SA Spurs: 88-102 ÖZeti ve Önemli Dakikaları

Facebook'ta Paylaş

NBA'de play-off heyecanı TSİ sabaha karşı oynanan 2 karşılaşmayla devam ederken, Batı Konferansı'nın dikkat çekici eşleşmelerinden San Antonio Spurs - Dallas Mavericks mücadelesi beklendiği gibi büyük çekişmeye sahne oluyor. Dallas Mavericks'i deplasmanda yenen San Antonio durumu 1-1 yaptı.

San Antonio Spurs, Amerikan Airlines Center'da 20 binden fazla seyircinin izlediği maçta konuk olduğu Dallas Mavericks'i 102-88 yendi ve seride durumu 1-1'e getirdi. Spurs bu galibiyetle saha avantajını kendi lehine çevirmiş oldu. Özellikle maçın ilk yarısındaki etkili oyunuyla dikkat çeken San Antonio'da Tim Duncan 25 sayı, 17 ribauntluk başarımıyla 'double-double' yaparak galibiyette başrol oynadı. Manu Ginıobili'nin 23 sayıyla skora katkı sağladığı Spurs'te Richard Jefferson 19, oyuna kenardan dahil olan Tony Parker ise 16 sayıyla maçı tamamladılar.

Geceyi sahasında aldığı mağlubiyetle kapatan ve önemli bir avantajı kaybeden Dallas Mavericks'te ise Alman yıldız Dirk Nowitzki'nin 24 sayı, 10 ribauntluk başarımı galibiyet için yeterli olmazken, oyuna kenardan dahil olan Jason Terry ise 27 sayıyla takımının en skorer ismi oldu.

İki takım arasındaki serisinin 3. maçına San Antonio ev sahipliği yapacak.

NBA'de play-off heyecanı bu gece oynanacak olan 3 maçla devam edecek. Program şöyle:
Cleveland Cavaliers - Chicago Bulls (Cavaliers seride 2-0 önde)
LA Lakers - Oklahoma City Thunder (Lakers seride 2-0 önde)
Phoenix Suns - Portland Trail Blazers (Seride durum 1-1)


Facebook'ta Paylaş

Yorum Yapmak İstermisiniz?

 
Canlı Tv İzle - Canlı Tv İzle