Canlı Tv İzle

Sosyal

TopOfBlogs

Arşiv

Takipçilerimiz

Yazılarım Ücretsiz Mailinde.!

2. Kes MVP Lebron James

Facebook'ta Paylaş



NBA'de sezonun en değerli oyuncusu Lebron James, ödülünü doğduğu şehir Akron'da aldı. Lisedeyken birçok maça çıktığı Akron Üniversitesi'nin spor salonunda yapılan törene annesi ve iki oğluyla katılan 25 yaşındaki yıldız, MVP ödülünü taraftarların büyük alkışları arasında aldı.
Üst üste ikinci kez ligin en değerli oyuncusu seçilen Lebron James, takım arkadaşları sayesinde bu onura eriştiğini vurgulayarak, takım arkadaşlarını da sahneye çağırdı. Cleveland Cavalierslı oyuncular, sahnede James ile eğlenceli anlar yaşadılar.
Eski NBA başkanı Maurice Podoloff'un adıyla anılan ödülü üst üste kazanan 10. oyuncu olan James, tarihe geçtiği için mutlu olduğunu belirterek, “Sağlığım el verdiği sürece MVP olmak istiyorum. Sahaya çıktığım her anda MVP olduğumu kanıtlamayı hedefliyorum. Sakatlık yaşamadığım süre boyunca sahadaki en iyi oyuncu olduğumu herkese hissettirmeliyim” dedi.
Ödül töreninde Cleveland Cavaliers Antrenörü Mike Brown da söz aldı. Brown, Lebron James'in takım arkadaşları sayesinde MVP seçildiğinin altını çizdi. Harika takımların iyi takım arkadaşlarından oluştuğunu vurgulayan Brown, “Lebron benim için çok özel. Ancak bu sezon başında duyduğum bir sözü paylaşmak istiyorum. İyi takımların harika oyuncuları vardır. Harika takımlarsa iyi takım arkadaşlarından oluşur. Biz de böyle bir takımız. İyi iş çıkardın Lebron” diye konuştu.
Lebron James'in en değerli oyuncu seçildiği oylamada, Oklahoma City Thunder'dan Kevin Durant ikinci, Los Angeles Lakers'tan Kobe Bryant ise üçüncü sırayı aldı.

Facebook'ta Paylaş

Yorum Yapmak İstermisiniz?

 
Canlı Tv İzle - Canlı Tv İzle