Canlı Tv İzle

Sosyal

TopOfBlogs

Arşiv

Takipçilerimiz

Yazılarım Ücretsiz Mailinde.!

2012 All-Star Orlando

Facebook'ta Paylaş


Bundan 20 yıl önce NBA tarihinin unutulmaz günlerinden birine imza atan Orlando, yine muhteşem bir şölene imza atmak için başrolü kaptı. 2012'de All-Star haftasonu yeniden Orlando'da olacak. Bu arada 2012 All-Star maçı Orlando Magic'in 480 milyon dolara yenilenen Amway Salonu'nda oynanacak.
Aids olduktan sonra salonlardan ayrılmak zorunda kalan Magic Johnson'ın basketbola geri döndüğü ve MVP seçildiği 1992'de de All-Star'a ev sahipliği yapan ve unutulmaz bir gece yaşatan Orlando, 2012'ye ev sahipliği yapma hakkı kazanarak bu onura ikinci kez erişme şansını yakaladı. 1992'deki All-Star'da NBA'in patronu Devid Stern, HIV teşhisi konan Magic Johnson'a salonu dolduran binlerce taraftar ve televizyonları başındaki milyonlar önünde sarılarak NBA'e verdikleri için teşekkür etmiş ve oldukça duygusal anlar yaşanmıştı. 2012'nin ev sahibi olmaya hak kazanan Orlando'yu açıklayan Stern, o geceyi çok iyi hatırladığını ve hala gözlerinin dolduğunu ifade ederken Orlando adına çok mutlu olduğunu belirtti.
All-Star geçen sene Phoenix'te ve bu sene de Dallas'ta düzenlenmişti. 2011'in ev sahibi ise 5'inci kez Los Angeles olacak. 
1992'de sezonun tamamında oynamamasına rağmen Batı'daki oyuncuların hepsinden daha fazla oy alan Magic Johnson, kendine oy verenleri üzmemek adına oynamayı kabul etmiş ve herkesi bir kez daha büyülemişti.
Johnson'ın Isiah Thomas ve Michael Jordan ile sergilediği şov herkesi gözyaşları içerisinde bırakırken basketbol tarihinin en duygu yüklü ve unutulmaz anlarından biri Orlando'da yaşanmıştı. Johnson, o maçta 25 sayı 9 asistle oynarken Batı da 153-113 ile galibiyete uzanmıştı. Johnson'ın o gece Orlando'da basketbola geri dönmesi, HIV teşhisi konan insanlar için çok büyük bir umut olmuştu.
Orlando'nun 2012 için ev sahibi olduğu duyurulurken akıllara 1992'deki All-Star ve Magic Johnson gelirken David Stern, Orlando'nun bir kez daha unutulmaz bir hafta sonu yaşatacağına emin olduğunu belirtti.

Facebook'ta Paylaş

Yorum Yapmak İstermisiniz?

 
Canlı Tv İzle - Canlı Tv İzle