Canlı Tv İzle

Sosyal

TopOfBlogs

Arşiv

Takipçilerimiz

Yazılarım Ücretsiz Mailinde.!

Hakyemez iddia lı açıklamalar : 4-5 yıl sonra şampiyonuz

Facebook'ta Paylaş


Beko Basketbol Ligi'ne Trabzonspor Basketbol Kulübü'nün genel direktörü Doğan Hakyemez, iddialı açıklamalarda bulundu.

Hakyemez, Trabzon'un hep başarı isteyen bir şehir olduğunu vurgulayarak, ''Ancak Beko Basketbol Ligi'nde acele etmemeleri lazım. Acele edersek çok kötü şeyler olabilir'' dedi.
Sponsorları Medical Park'ın ve alacakları reklamların desteğiyle bir takım kuracaklarını ifade eden Doğan Hakyemez, ''Beko Basketbol Ligi'nde ilk sene ilk 6 içinde oluruz, Avrupa kupalarına gideriz. Diğer iki sene yukarıyı zorlarız. Trabzonspor, 4-5 sene içinde Beko Basketbol Ligi'nde şampiyon olur'' diye konuştu.
''TAKIMIN TEMEL OYUNCULARI KALACAK''Beko Basketbol Ligi için kuracakları takım hakkında da bilgi veren Doğan Hakyemez, takımlarından memnun olduğunu belirterek, ''Takımın temel oyuncuları kalacak'' dedi.
Takıma yabancı oyuncu takviyesi yapacaklarını ifade eden Hakyemez, ''Takımı 3-4 yabancıyla takviye edeceğiz. 1-2 de Türk alırsak, yeterli bizim için. Takımımdan memnunum. Seneye 'ilk 6' hedefiyle başlayacağız. Üstü de olabilir, ama altı olmaz'' şeklinde konuştu.
Antrenörleri Alaeddin Yakan'ın takıma yaptırdığı savunmadan övgüyle söz eden Doğan Hakyemez, ''Yakan ve ekibi, takıma Avrupa Ligi seviyesinde bir savunma yaptırıyor. Aynı şekilde hücumu gerçekleştiremiyoruz ama bir fazla atarak, maçları aldık ve Beko Basketbol Ligi'ne çıktık. Tabii bundan sonraki iş daha zor'' dedi.
''MADDİ KISIM HALLEDİLİNCE TEKLİFİ KABUL ETTİM'' Doğan Hakyemez, Trabzonspor'dan kendisine 29 Şubat'ta teklif geldiğini kaydederek, ''Ben de 'sağlam bir mali yapı oluşturabilirsek gelirim' demiştim. Medical Park sponsorunu buldum. O, işin maddi kısmını halledince geçtim'' dedi.
Takımda sponsorla birlikte maddi sorunların kalmadığını anlatan Hakyemez, ''Ben gelene kadar bilhassa Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı Saner Ayar ile arkadaşları, takımın bütün mali gücünü 2 senedir üstlenmiş. Tabii zor bir şey bu. Biraz borçlar vardı. Ancak Medical Park sponsorluğundan sonra maddi hiçbir sorun kalmadı. Antrenör sadece işiyle ilgilenmeye başladı. Oyuncular da daha iyi konsantre oldular'' diye konuştu.
''İSMİMİZ MEDİCAL PARK TRABZONSPOR OLACAK''Doğan Hakyemez, takımın Beko Basketbol Ligi'nde Medical Park Trabzonspor ismiyle mücadele edeceğini açıkladı.
Sponsorları Medical Park ile bu şekilde anlaştıklarını dile getiren Hakyemez, ''Seneye ismimiz Medical Park Trabzonspor olacak. Aynı Barcelona gibi. Barcelona'nın isminin önünde de Regal var. Medical Park, tahmin ediyorum iyi katkı verecek'' dedi.
''TRABZON'DA BASKETBOLA DA İLGİ VAR''Doğan Hakyemez, futbola büyük ilgi gösteren Trabzonluların, basketbolla da ilgilendiklerini, maçlarını dolu salonda oynadıklarını söyledi.
İstanbul'da da Sinan Erdem Spor Salonu'nda 5-6 bin kişilik seyirci desteğiyle oynadıklarını vurgulayan Hakyemez, ''Trabzonlular basketbolu da benimsediler ki buraya 5-6 bin seyirci geliyor. Seyirci sorunumuz yok. Trabzon'da bizim maçlarda salon dolup, taştı. Şimdi 7 bin 500 kişilik salonumuz bitiyor. Gelecek sezon orada oynayacağız'' diyerek sözlerini tamamladı.

Facebook'ta Paylaş

Yorum Yapmak İstermisiniz?

 
Canlı Tv İzle - Canlı Tv İzle