Canlı Tv İzle

Sosyal

TopOfBlogs

Arşiv

Takipçilerimiz

Yazılarım Ücretsiz Mailinde.!

Lakers ı kim durduracak ? durdurulmuyor

Facebook'ta Paylaş

Los Angeles Lakers, Batı Konferansı final mücadelesinde Phoenix Suns'ı 124-112 yenerek seride durumu 2-0 yaptı.




NBA'de Batı Konferansı final heyecanı 2. maçla devam etti. Şampiyonluğun en büyük adayı olarak gösterilen Lakers, maçtan 124-112 galip ayrıldı ve seride durumu 2-0'a getirdi.
Los Angeles Lakers, Phoenix Suns'ı 124-112 yendi. Maçın başından itibaren rakibine üstünlük sağlayan Lakers, seride durumu 2-0'a getirmeyi başardı.
Los Angeles'ta ilk maçta 40 sayıyla yıldızlaşan Kobe Bryant, bu sefer asistleriyle ön plana çıktı. Karşılaşmayı 21 sayı-13 asistle tamamlayan Bryant, bu alandaki play-off kariyer rekorunu kırdı. 

Tıpkı serinin ilk maçındaki gibi ikinci maçta da pota altında Phoenix'e üstünlük sağlayan Lakers'ta Pau Gasol 29 sayı-9 ribaund-5 asist ve 2 blokla maçın en skorer ismi oldu.
Karşılaşma boyunca boyalı alandan 52 sayı bulan Lakers, Phoenix savunmasına karşı şutlarında % 58 isabet oranı yakaladı. Ev sahibinde Ron Artest de 18 sayıyla galibiyette önemli bir pay sahibi oldu.
İlk maçta yediği 128 sayının ardından serinin ikinci karşılaşmasında Lakers'ın 124 sayı atmasına izin veren Phoenix'te Jason Richardson 27 sayı üretirken, Grant Hill de 23 sayıyla mücadele etti. Suns'ın yıldız oyun kurucusu Steve Nash ise maçı 11 sayı-15 asist ile tamamladı.

Facebook'ta Paylaş

Yorum Yapmak İstermisiniz?

 
Canlı Tv İzle - Canlı Tv İzle