Canlı Tv İzle

Sosyal

TopOfBlogs

Arşiv

Takipçilerimiz

Yazılarım Ücretsiz Mailinde.!

Nets satıldı Nba de Bir Rus Var

Facebook'ta Paylaş

Nets satıldı Nba de Bir Rus Var



Rusya'nın en zengin adamlarından Mikhail Prokhorov, New Jersey Nets'in çoğunluk hisselerini almak için 750 milyon doları gözden çıkarmıştı. Satışın resmileşmesi için B-NBA’deki 30 takım sahibinin yüzde 75'inin onayı gerekiyordu. Prokhorov'un planlarından biri de, yeni bir salon inşa ederek, takımı Brooklyn'e taşımaktı. Rus işadamına sonunda beklenen onay geldi.
NBA Başkanı David Stern, yönetim kurulu'nun da, Prokhorov'un New Jersey Nets'in çoğunluk hisselerini satın almasına onay verdiğini duyurdu. Prokhorov, yeni salonun inşaatı için 200 milyon dolar yatırım yapacak. Bu durumda, yeni salonun gelir haklarının yüzde 45'i ile New Jersey Nets'in yüzde 80'i Prokhorov'un eline geçti. Kongre üyesi Bill Pascrell, Prokhorov'un Zimbabwe'de yasadışı bağlantıları bulunduğu gerekçesiyle bir süredir satışı engellemeye çalışıyordu.
NBA’de normal sezona üst üste 18 yenilgi alarak başlayan Nets, 12 galibiyet ile sezonu tamamlamıştı. Buna karşın Nets'in, 2 oyuncuya maksimum kontrat verebilecek bütçe boşluğu bulunuyor.

Facebook'ta Paylaş

Yorum Yapmak İstermisiniz?

 
Canlı Tv İzle - Canlı Tv İzle